Chemată pânâ acum de două ori la tribunal în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Andreea Bănică a vorbit, în premieră, despre postura de martor în care a fost citată.


Andreea Bănică spune că s-a simțit hărțuită pe parcursul celor două înfățișări pe care blonda le-a avut ca martor la proces, din partea Claudiei Pătrășcanu.
“A fost acea legătură dintre mine și Claudia din trecut, care nu s-a rupt niciodată. Ea m-a rugat să fiu martor. Nu m-am dus ca martor al căsniciei lor. Am fost singurul om care a ajutat-o atunci când nimeni nu ajutat-o. Am fost de două ori la tribunal, m-am simțit puțin hărțuită la proces. Dar am făcut față. Nu mi-a plăcut în instanță. Nu poți să motivezi ce ai de zis. Te pune să zici doar: da sau nu. Pai de ce mă mai chemi? Eu chiar am spus ce s-a întâmplat în seara aia, în ce stare am găsit-o, cum am luat-o de acolo. Mi-a spus: <blondo vino, nu am cine să mă ajute>”, a declarat Andreea Bănică, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Andreea Bănică: "Copiii trebuie să aibă tată și mamă"

Cântăreața a mai precizat că nu vede cu ochi buni războiul pe viață și pe moarte pe care Claudia Pătrășcau și Gabi Bădălău îl poartă legat de custodia copiilor. “Un om care nu vrea să apară, nu apare nicaieri. Dar eu știu că el ieșea înaintea ei în presă, cu diverse relații. Eu i-am spus Claudiei tot timpul, am sfătuit-o să stea linistită, să nu vorbească deloc. Nu pot eu însă să decid pentru ea. M-am pus și în pielea ei, și într-a lui. Un astfel de scandal marchează copiii. I-am spus: <Claudia nu mai vorbi!> Ei au fiecare dreptatea lor. Pe el l-am sfătuit să găsească o cale de mijloc și să aibă grijă de copii. Copiii trebuie să aibă tată și mamă”, a mai spus vedeta, la Antena Stars.

Citește și:

Mărturia Andreei Bănică. Ce s-a întâmplat în sala de judecată, la procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu, scandal monstru la Agigea, pe copii. Gabi Bădălău: «M-a scuipat în ochi»

 

 
 
Loading...