Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete de la ProTv. A debutat alături de Andreea Esca la televiziunea din Pache Protopopescu în urmă cu 22 de ani.


Prezentatoarea emisiunii astrologice a matinalului de la ProTv a povestit pentru Revista Femeia cum a fost debutul ei în televiziune, cum face astrogramele și ce înseamnă, pentru ea, destinul. 

Înainte sa lucreze în Pro TV a realizat la Pro FM emisiunea „Prieteni Pro FM, salut!”. Din decembrie 1995 realizează, în fiecare dimineață, de luni până vineri, rubrica Horoscop din cadrul emisiunilor matinale.„Media m-a ales pe mine pentru că se aflase că știu să fac astrograme, astfel m-au luat și mi-au făcut o rubrică în cadrul emisiunii de matinal. Apoi, toate au venit de la sine.” Notorietatea a avut un preț destul de scump pentru Neti Sandu. „E un consum, e o uzură și un grad destul de mare de expunere. Sunt momente în care ai vrea să fii invizibil, dar nu e chiar atât de deranjant. Nu am cu ce să îi mai surprind.”

Momentul debutului la ProTv a coincis cu un eveniment neplăcut în viața personală. Avea să explice, mai demult, în emisiunea colegului său, Cătălin Măruță. "De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, dispare planul sentimental, care intră în vibraţie. Una o exclude pe cealaltă. În viaţa mea personală aveam o relaţie de 10 ani şi ea s-a întrerupt exact când am ajuns la Pro Tv.”

Alegând să se concentreze pe meserie, Neti Sandu a transformat rubrica sa matinală într-un mod de a fi. „Am unele zodii cu care empatizez mai mult și unele cu care empatizez mai puțin. Dacă în astrograma de bază am o planetă într-o zodie, îl simt mai bine pe nativul respectiv, dacă nu îl am, trebuie să mă gândesc în amănunt”, a spus pentru Revista Femeia

Pentru prezentatoarea de la ProTv destinul este un traseu bine definit de-a lungul căruia trebuie să ne onorăm datoriile față de familie. „Karma ar fi faptul că noi am mai venit pe Pământ, e un program anume și dacă nu ne-am achitat onorabil, mai avem câte o restanță pe aici. Practic suntem ca la reexaminare. Odată atinse și obiectivele astea, trecem la alt nivel. Există și o karmă familială și trebuie să ne îndeplinim niște datorii legate de familie pe care cei de dinainte nu au putut sau nu intră în obligația lor de a ispăși datoria transgenerațională”, a declarat Neti Sandu.  

 

loading...
Loading...