Vestea că celebra jurnalistă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi a zguduit o țară întreagă. Multele inimi pe care le-a atins de-a lungul carierii, prietenii ei, dar și oamenii cu care a lucrat în domeniul jurnalistic s-au întristat teribil la aflarea tristei vești. Televiziunea Română regretă dispariţia jurnalistei Cristina Țopescu şi îi aduce un respectuos omagiu difuzând o ediție specială in memoriam.


Cristina Țopescu va rămâne veşnic în amintirea publicului prin producțiile păstrate în Arhiva Televiziunii Române, unde a devenit cunoscută publicului larg în calitate de crainic tv și redactor al Departamentului Emisiuni Informative.

Emisiuni și programe speciale la TVR in memoriam Cristina Țopescu

Miercuri, de la ora 22.30, TVR 1 a programat o ediție specială „In memoriam Cristina Țopescu”, un colaj de secvențe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum Duelul Vedetelor sau celebrele Revelioane ale anilor ‘90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR.

Când va avea loc ceremonia de incinerare 

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus miercuri, 15 ianuarie, în jurul orelor 14, la capela cimitirului Șerban Vodă (Bellu). Ceremonia de incinerare va avea loc joi, 16 ianuarie 2020, la Crematoriul Vitan Bărzeşti.

Cristina Țopescu a murit în pat, în locuința ei

Cristina Ţopescu în vârstă de 59 de ani a fost găsită fără suflare în locuinţa ei din Tunari (Ilfov), unde a zăcut fără viaţă încă din jurul datei de 28 decembrie 2019, după ce o vecină, prietenă de-a jurnalistei, a constatat faptul că nu mai reușea să o contacteze. 

Descoperirea a fost făcută duminică, 12 ianuarie, după ce vecina Cristinei Țopescu a anunţat Poliţia, după ce nu o mai văzuse pe fosta prezentatoare de știri de trei săptămâni. 

Pentru moment nu se cunoaşte exact cum și când a decedat Cristina Țopescu, însă potrivit unui raport preliminar al IML, se pare că decesul ar fi avut loc în jurul Anului Nou, însă din cauza stării avansate de putrefacţie în care a fost găsit trupul vedetei, medicii legişti au nevoie de mai mult timp pentru cercetări. Ce se ştie este că ultima sa postare pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie, iar pe aplicaţia de mesagerie WhatsApp a scris ultima dată pe 28 decembrie. Totuşi, un muncitor din zonă a povestit, ieri, pentru Click!, că a vorbit cu ea pe 30 decembrie.  

 
 
Loading...