Cristi Borcea aşteaptă cu nerăbdare finalurile de săptămână atunci când la penitenciar îşi face apariţia una dintre cele trei femei din viaţa lui. Cum soţia a plecat la Miami cu cei doi copii, sâmbătă cea care l-a vizitat a fost Mihaela Borcea. Fosta nevastă a stat două ore la Jilava şi nu a venit singură.


Deşi de fiecare dată pleacă trişti de la penitenciar pentru că tatăl lor rămâne după gratii să-şi ispăşească pedeapsa, cei trei copii ai fostului boss dinamovist din căsnicia cu Mihaela Borcea vin des în vizită la el. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă (26 martie). Fosta nevastă a acţionarului de la Dinamo a venit împreună cu gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, dar şi cu Patrick, băiatul cel mare. Cei patru au stat aproximativ două ore la vizită, potrivit Antena Stars. La plecare, Mihaela a spus că ea şi copiii se despart cu mare durere în suflet de Cristi Borcea.

În urmă cu o săptămână, Alina Borcea şi-a făcut bagajele şi a părăsit România. Actuala soţie a fostului boss dinamovist a plecat împreună cu cei doi copii ai săi, George Alexandru şi Gloria. Cei trei vor sta departe de ţară până în luna iunie. În tot acest timp, Valentina Pelinel, blonda care a anunţat la începutul anului că este însărcinantă şi a tulburat apele în familia lui Borcea, va putea să nască liniştită, fără ca Alina să se afle prin preajmă.  

 

 
 
Loading...