Povestea de iubire a Mihaelei Moise, poreclită Meme, a început în urmă cu un an și jumătate și e demnă de scenariul unui film. Și-a cunoscut logodnicul la spitalul Fundeni, acolo unde fiecare dintre ei își trata mama de cancer. Dintr-o mare tristețe s-au născut cele mai nobile sentimente și iată-i împreună cu gânduri de nuntă!


Zâmbește din nou și este fericită și resemnată că, de acolo de Sus, mama ei se bucură pentru ea. Mihaela Moise, jurnalista care și-a făcut debutul în forță la fosta televizune a lui Dan Diaconescu, OTV, iubește din nou și plănuiește în amănunt nunta.

meme_4.jpg

Mihaela Moise, Meme, OTV, noul iubit al lui Meme, drama, tragedie, familie, Meme se marita
Mihaela Moise și Valentin și-au făcut planuri de nuntă
foto: arhivă personală

Bărbatul care o face fericită pe frumoasa brunetă se numește Valentin și este un afacerist român, stabilit de peste un deceniu în SUA. Se iubesc enorm și călătoresc prin toată lumea.

Luna trecută au petrecut o vacanță de vis prilejuită de nunta unui prieten, care s-a desfășurat pe Phi Phi Island. S-au distrat în Thailanda, Hong Kong, Macau și au făcut poze pe plajele superbe. Povestea lor a debutat trist, la spital. În 2016, după ce mama Mihaelei a fost diagnosticată cu cancer, tânăra s-a mutat practic la Fundeni, unde își însoțea mama la tratamentele agresive.

meme_2.jpg

Mihaela Moise, Meme, OTV, noul iubit al lui Meme, drama, tragedie, familie, Meme se marita
Mihaela și Valentin au fost uniți de tragediile pe care le-au trăit

Pe patul alăturat se afla o doamnă, care suferea de aceeași boală cumplită, și pe care o vizita zilnic fiul său, pe nume Valentin. Cele două femei, colege de suferință, s-au împrietenit și vorbeau adesea, însă Meme și Vali nu s-au băgat atunci în seamă. După o vreme au început să discute, însă în calitate de amici și de persoane care împart aceeași suferință: neputința de a-și vedea mama țintuită la pat.

Din păcate, tragedia comună i-a unit, pentru că mama lui Valentin s-a stins la scurt timp după ce și-a dat ultima suflare mama jurnalistei (n.r. septembrie 2016). De-atunci sunt împreună, foarte uniți și gata să formeze o familie frumoasă.

 
 
Loading...