Mihaela Rădulescu n-ar fi fost ea dacă n-ar fi întâmpinat Crăciunul într-o ținută super sexy și cu un mesaj pentru iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner. ”Tu ești tot ce-mi doresc de Crăciun”, i-a transmis Răduleasca acestuia prin intermediul contului personal de Instagram.


Mihaela Rădulescu (48 de ani) așteaptă Sărbătorile în cel mai sexy mod cu putință, în sutien, fustă mini și pe tocuri, cu un mesaj de dragoste. Vedeta a făcut publică o imagine cu ea în postură de crăciuniță sexy pe contul personal de Instagram, cu un mesaj pentru iubitul Felix Baumgartner. ”All I want for Christmas is you” (”tu ești tot ce-mi doresc de Crăciun”), un vers dintr-o piesă clasică de Crăciun, interpretată de Mariah Carey.

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, sexy în prag de Crăciun
foto: arhiva personală

Mihaela și Felix formează un cuplu de trei ani și sunt reunoscuți pentru dovezile sexy de iubire. Jurata de la ”Românii au talent” s-a lăsat fotografiată de-a lungul timpului de iubitul ei pe WC, s-a transformat în masă cu chiloțeii la vedere sau i-a livrat cafeaua într-o pereche de pantaloni care se mulau perfect pe fesele îndelung lucrate la sală.
RĂduleasca nu e singura vedetă care a mizat pe latura ei sexy în Ajun de Crăciun. Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o rochie roșie imposibil de scurtă, în vreme ce Anda Adam s-a pozat cu picioarele în aer și sânii acoperiți cu o eșarfă transparentă.

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca, Drăgușanu, sexy în platoul emisiunii ”Te vreau lângă mine”
foto: arhiva personală

 

anda_adam.jpg

anda adam
Anda Adam, cea mai sexy crăciuniță
foto: arhiva personală
Loading...