Emisiunea "Ferma" de la PRO TV a venit sezonul acesta cu multe schimbări, dar iată că cele mai mari surprize tot din partea Mihaelei Rădulescu vin. Prezentatoarea show-ului pare din ce în ce mai apropiată de producătorul grec Dionisis Kounavis, cu care a dezvoltat o relație tandră, momentan pe Instagram. Diva îi trimite inimioare, pupici și îl alintă "Zeul meu", "Extraterestrul meu preferat". Cei doi nu se ascund, căci conturile de socializare pe care îşi trimit mesajele sunt publice.


În luna ianuarie, PRO TV a strigat adunarea la Văliug, judeţul Caraş Severin, pentru filmările emisiunii “Ferma”. Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi-a sărutat cu foc bărbatul, pe austriacul Felix Baumgartner, rămas la Monaco, şi-a făcut bagajul şi s-a întors la marea ei dragoste, televiziunea. Dar iată că nici la serviciu Mihaela nu duce lipsă de admiratori, iar unul anume se pare că i-a intrat mai mult la suflet. Cel puţin asta reiese din schimbul de mesaje pe care Mihaela îl are cu acesta în văzul tuturor, pe Instagram. Fericitul care se bucură de toată atenţia divei este nimeni altul decât producătorul emisiunii “Ferma”, tânărul grec Dionisis Kounavis, în al cărui CV stau la loc de cinste o mulţime de formate TV de succes, în Bulgaria, Cehia, Slovacia iar acum, în România.

Ce mesaje îi trimite Mihaela producătorului de la "Fermă"

Iată că, deşi nu vorbesc aceeaşi limbă maternă, Mihaela şi Dionisis au multe în comun din punct de vedere profesional. Dar lucrurile nu se învârt doar în jurul profesiei, căci Mihaela şi Dionisis au dezvoltat o prietenie care ar putea fi considerată de mulţi cam periculoasă, ţinând cont că diva este implicată într-o relaţie serioasă, cu Felix Baumgartner, de aproape 5 ani.

dionisis-mihaela.jpg

dionisis Kounavis
"Încă arăţi sexy, extraterestrul meu preferat. Ce s-a întâmplat?”, comentează Mihaela
foto: Instagram

Şi iată dovada că Mihaela nu îl consideră pe Dionisis doar un producător grozav, ci şi un bărbat atrăgător. “Încă arăţi sexy, extraterestrul meu preferat. Ce s-a întâmplat?”, i-a comentat Mihaela în dreptul unei imagini, în care Dionisis se plângea de insomnia. “Haha, mulţumesc, Mihaela mea, este efectul Văliug”, i-a răspuns şi el, alături de câţiva emoji-pupici.

mihaela-radulescu_1.jpg

dionisis Kounavis
Chipeşul grec îi spune "Mihaela mea"
foto: Instagram

În subsolul altei imagini, diva de la Monaco îi scrie bărbatului cu nume de zeu grec (n.r. În mitologia greac, Dionis era zeul vinului, al extazului, al fertilităţii ) următorul mesaj: “Mi-e dor de tine, zeul meu”. „Și mie”, i-a răspuns el, alăturând trei inimioare.

mihaela-radulescu_2.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu şi Dionisis, mesaje de dor
foto: Instagram

Acest schimb de replici a avut loc pe Instagram pe 26 februarie, când Mihaela a lipsit câteva zile din “Fermă” și de pe micul ecran, pentru că a mers să-și vadă iubitul și fiul. “Am fugit două zile să îmi văd copilul și bărbatul”, i-a explicat Mihaelei unui fan care a întrebat-o de ce nu a apărut la televizor.

dionisis-kounavis_1.jpg

dionisis Kounavis
"Extraterestrul meu preferat", un alt alint pe care Mihaela îl foloseşte cu Dionisis
foto: Instagram

Într-o altă imagine, chipeșul grec apare fotografiat în pat, trimițând mesaje de noapte bună fanilor de pe Instagram. “Extraterestrul meu preferat... fără somn, fără mâncare, doar muncă. Vor veni mai mulți (așa ca tine) pe Planeta noastră”?, îl întreabă Mihaela, folosind ca emoji o rachetă, simbolul pe care de regulă i-l trimite lui Felix Baumgartner, austriacul care a sărit din stratosferă, în anul 2012. Dar să nu credeți că Mihaela a uitat de sportivul ei de Cartea Recordurilor, căci și cu Felix are dialoguri romantice tot pe Internet. “Nu am cuvinte să descriu cât de mult o iubesc pe fata mea”, scrie Felix, iar răspunsul Mihaelei nu întârzie să apară. “La fel și la mine”. Până una, alta, Mihaela mai are de stat cel puțin încă o lună la Văliug, însă înainte de a intra în acest proiect a dat asigurări că relația ei de cuplu nu va fi afectată.

mihaela-radulescu-felix.jpg

mihaela radulescu
Mihaela are şi cu Felix, iubitul ei, schimb de replici romantice
foto: Instagram

„E o poveste de dragoste aproape cinematografică, mai ales că e chiar o poveste atipică: nu locuim într-o singură casă, ci în două, locuim în țări diferite, dar nimic nu ne-a încurcat să rămânem împreună de aproape cinci ani. Ne-am programat viețile în așa fel încât să nu treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem, dar și petrecem tot mai mult timp împreună, fie acasă, fie prin lume. E altfel, e ce ne place, e după regulile noastre, chiar un pic neconvenționale, dar e o iubire minunată și puternică”, a declarat Mihaela în interviul din revista „Unica”.

 

Citeşte şi:

Paradisul plăcerilor acasă la Mihaela Rădulescu. Uite cum dansează sexy pentru Felix!

 

 

 
 
Loading...