Mihaela Rădulescu a început să promoveze cel mai nou show în care telespectatorii o vor putea urmări la PRO Tv. La Fort Boyard, cea mai sexy vedetă de televiziune de la noi a fost căpitanul echipei din care au mai făcut parte Sandra Izbașa, Corina Bu, Vlad Logigan și Adi Nartea.


Mihaela Rădulescu a făcut publică o imagine cu echipa pe care a condus-o la Fort Boyard și cu cei doi prezentatori ai show-ului, Paul Ipate și Octavian Strunilă. Cu un fizic de invidiat la cei 48 de ani ai ei, Mihaela a pozat exact ca Sandra Izbașa, campioană olimpică la gimnastică, într-o poziție tipică pentru un exercițiu la sol. Și zău dacă nu ne-am întrebat care dintre ele este gimnasta.

mihaela_radulescu_sandra_izbasa_corina_bud_adrian_nartea_si_vlad_logigan_2.jpg

mihaela radulescu, fort boyard
Mihaela Rădulescu, alături de colegii ei de echipă și de prezentatorii show-ului ”Fort Boyard”
foto: Pro TV

 

Vedeta a avut numai cuvinte de laudă pentru colegii ei, într-un interviu exclusiv pentru Click!

Ce ne poți spune despre colegii tăi de echipă de la Fort Boyard?

Am făcut echipă cu campioana olimpică Sandra Izbașa, o poezie de fată, cu acest perfect gentleman TV star Adi Nartea, cu talentatul actor și om frumos Vlad Logigan și cântăreața Corina Bud. Cred că ăsta a și fost meritul acestei echipe, faptul că ne-am asimilat unii pe alții exact așa cum eram, fără patimi sau reproșuri, că nu suntem la fel și nici nu reacționăm la fel în aceleași situații de viață. Am fost căpitan de echipă, dar, cu toată sinceritatea, Sandra a fost căpitanul meu, la proba de mers pe sârmă. Am învățat enorm de la fata asta grozavă, care nu e degeaba... atât de campioană. E drept, noi ne-am luat foarte în serios și m-am bucurat să văd că Sandra, eu și băieții eram pe aceeași lungime de undă - părea o joacă și doar un spectacol de televiziune, dar am tratat chestiunea cu maximă dedicație și seriozitate, pentru că nimic din ce am avut de făcut nu a fost ușor, pentru nimeni. Corina ne-a surprins plăcut pe toți, reușind să câștige o probă la care nici măcar francezii nu-i dadeau vreo șansă!

mihaela_raduleasca_2.jpg

mihaela radulescu, fort boyard
Cea mai grea probă pentru Mihaela Rădulescu a fost mersul pe sârmă
foto: Pro TV

 

  • Cum sunt Paul Ipate și Octavian Strunilă în calitate de prezentatori la Fort Boyard?

Ipate si Strunilă sunt exact ce trebuie pentru acest format, mai ales că toată lumea e în tensiune și cineva trebuie să te mai și facă să râzi. Toți ne-am dori să-i vedem și pe ei chinuindu-se la vreo probă, așa, ca într-o dulce răzbunare pentru cât au râs de unii sau alții.

  • Dacă ai mai avea ocazia, te-ai întoarce la Fort Boyard?

Categoric, da, la alte probe pe care speram să le am, căci sunt atât de multe și atât de captivante! Oricând, fără ezitare, e ca un detox mental, în care scapi de orice credeai că e blocaj sau imposibilitate fizică. 

  • De ce nu ar trebui oamenii să rateze Fort Boyard?

E un spectacol de televiziune unicat, grandios și care dă dependență, muncit la super capacitate atât de concurenți, cât și de o echipa de producție și regizorală imbatabilă, cea de la "Românii au talent". 

Loading...