Are 45 de ani şi o siluetă la care multe femei îndrăznesc doar să viseze. Mihaela Rădfulescu a creat "furtună" la malul mării când a apărut pe plajă în cel sexy costum de baie. Diva de la Monaco arată demenţial, deşi vârsta din buletin demonstrează cu nu mai este o adolescentă.


Stilul de viaţă sănătos şi sportul "şi-au lăsat amprenta" pe trupul Mihaelei Rădulescu. Jurata de la "Românii au talent" şi-a lăsat fanii cu gura căscată după ce le-a arătat două fotografii cu ea în costum de baie. Vedeta tv a optat pentru un costum din două piese cu imprimeu floral. Slipul minuscul a lăsat la vedere un tatuaj pe care diva l-a ascuns până acum. Întrebată de fani dacă şi-a făcut un desen permanent în zona intimă, vedeta a recunoscut că are un tatuaj pe care până acum îl ţinea secret. 

mihaela.jpg

mihaela radulescu tatuaj zona intima slip plaja
Admiratorii vedetei tv sunt în delir după ce au văzut această imagine
foto: arhiva personală

"Prima poză e ....vedere de la Mare, cu gânduri bune, către toţi cei interesaţi !:) A două poză e doar ca să vă aduc aminte că am 45 de ani şi fac sport zilnic, mănânc sănătos şi controlat şi încerc să nu-mi irosesc viaţă şi tinereţea (credeţi-mă, buletinul e o tâmpenie, în suflet e vârstă reală !) cu nimic din ce mi-ar întunecă zâmbetul.

mihaela_radulescu_tatuaj.jpg

mihaela radulescu tatuaj zona intima slip plaja
Mihaela Rădulescu le face în ciudă celor care au criticat-o
foto: arhiva personală

Mă bazez cel mai mult pe ...iubire, în absolut toate direcţiile - de la aceea pentru mine însămi şi cei foarte apropiaţi, până la cei care mă inspiră, fie şi de la mare distanţă, dar şi pe grijă permanentă de a-mi umple timpul vieţii cu exact ceea ce are valoare, greutate în timp şi gust îmbătător.... Nici nu va imaginaţi ce gusturi şi arome are viaţa, când o consumi cu capul îmbrăţişat de suflet...", a scris Mihaela Rădulescu la descrierea celor două[ imagini publicate pe contul ei ofiacil de socializare şi pe care admiratorii ei au anunţat-o că sunt numai bune de pus pe frigider. 

Jurata de la "Românii au talent" a mărturisit că este în formă maximă pentru că "mănâncă" sport pe pâine. "Nu dau niciun ban pe sport, nu merg la sală. Fac sport oriunde - pe balcon, în living, pe malul mării sau în vârf de munte. Zilnic. Şi am şi un copil pe care-l cresc la fel de sănătos", a completat vedeta. 

 
 
Loading...