Este orfan de ambii părinți, dar viața merge înainte pentru Mihai Trăistariu, cu bune, cu rele. Solistul nu-i poate însă uita pe cei care i-au dat viață, iar recent a profitat de un drum la Piatra-Neamț, pentru o nuntă, pentru a-și vizita fratele, dar și pentru a trece pe la mormântul părinților săi. Iată câteva imagini emoționante cu interpretul și fratele lui!


Mihai Trăistariu (39 ani) și fratele lui, Vasile Trăistariu (43 ani), au îngropat securea războiului. După ce s-au ciondănit ani la rând, iată că acum ei sunt mai uniți ca niciodată. Mihai și-a vizitat în weekend fratele mai mare, prilej pentru a petrece timp împreună și a uita de vechile neînțelegeri, când solistul îi reproșa acestuia că îi toacă banii.

mihai-traistariu-frate_1.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu și-a vizitat fratele pictor
foto: arhivă personală

”M-am întâlnit la Piatra-Neamț cu frate-miu, pictorul Vasile Trăistariu. Până la 12.00 a fost la biserică. E foarte credincios. Ne-am întâlnit pe la ora 14.00.
E atât de cuminte omul asta! Of, Doamne... cât semănăm! S-a apucat și de sculptură. Lucrează acum la un monument istoric din Piatra-Neamț, care reprezintă o scenă de la Revoluția din 1989. Ce fain! Iarăși i-am găsit niște nuduri! A zis că el nu poate trăi fără sentimente! În clipa asta zice: «sunt îndrăgostit de patru femei. Nu știu ce-o să mă fac!»... Of, artiștii tot artiști rămân! Una peste alta, mereu l-am considerat... UN GENIU! Chiar și la Facultate îi spuneau profesorii același lucru! Pictează și sculptează în fiecare zi. Se roagă, iese zilnic la plimbare, stă pe Google și pe Facebook. Tare mă mândresc cu el! L-am tras repede în poze, i-am strecurat niște bani în buzunar și... am fugit la cântare. Îl mai vizitez din nou pe 1 septembrie, când am de cântat la Zilele Agapiei. Până atunci îi doresc tot ce e mai bun pe lumea asta! Și, mai ales, o femeie înțelegătoare cu artistul Vasile Trăistariu. Poate chiar una din cele patru”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebok.

mihai-traistariu-frate_2.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu a trecut și pe la mormântul părinților
foto: arhivă personală

Interpretul a mers și la mormântul părinților lui, pentru a le aprinde o lumânare. ”Pe la Piatra Neamț. Dor de părinți”, a scris Mihai în dreptul imaginilor din cimitir.

Mama lui Mihai Trăistariu a murit la 66 de ani

Mama lui Mihai Trăistariu, Natalia, a murit în anul 2006, la 66 de ani, răpusă de ciroză hepatică. Cu ceva timp înainte să se stingă din viață, femeia a intrat în comă. În acea perioadă, Mihai era ocupat cu finala internațională a concursului Eurovision de la Atena, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa “Tornero”. Pe tatăl lui îl pierduse déjà pe când avea 17 ani, din cauza aceleiași boli perfide. „Părinții mei nu mai sunt în viață. Tata era violent, îmi era frică de el. A murit când aveam 17 ani și l-am visat o singură dată de atunci, dar era nasol. Pe mama o visez mai des, pentru că relația noastră era mai strânsă”, povestea Mihai Trăistariu recent, la emisiunea „Răi Da’ Buni” (Antena Stars).

Citește și:

Drama lui Mihai Trăistariu! A avut o copilărie grea: «Tata era agresiv, mai ales cu mama... Ne chinuiam cu fasole şi cartofi»

Picturile nud l-au scos din sărăcie pe fratele lui Trăistariu

 

Loading...