Zi importantă pentru Alex Erbașu. Ieri, bogătașul s-a cununat civil cu frumoasa Andra Iacob, cea care îi este alături de aproape patru ani. Cei doi au spus ”DA” la Primăria Sectorului 1, din Capitală.


La vârsta de 38 de ani, moștenitorul imperiului Erbașu s-a așezat la casa lui. Cea care l-a convins să facă acest pas este Andra Iacob, o constănțeancă superbă, care va împlini peste două luni 30 de ani și care de ceva timp se ocupă de propria-i afacere în domeniul modei. Este vorba despre brandul de pantofi de lux J. Maurice, care a devenit cunoscut după ce a încălțat mai multe vedete de la Hollywood.

Se cunosc de aproape patru ani, iar sâmbătă cei doi au făcut marele pas. S-au cununat civil la Primăria din Sectorul 1, unde familiile celor doi, dar și cei mai buni prieteni, au venit să le ureze ”casă de piatră”. Nașii au fost nimeni alții decât prietenul lui Erbașu din copilărie, Bogdan Dragomir, dar și verișorul său Robert Erbașu. Fratele său, Cristi Erbașu, unul din pionii importanți ai imperiului de sute de milioane de euro, dar și unchiul său, Nelu Erbașu, i-au fost alături în cea mai importantă zi a sa: cea în care și-a luat adio de la burlăcie! Alex a purtat un costum fin de în nuanțe bleumarin și pantofi eleganți, iar proaspăta doamnă Erbașu o rochiță superbă dantelată și sandale cu baretă. Amândoi au fost extrem de emoționați.

EXCLUSIV Ea l-a pus cu botul pe labe pe Alex Erbaşu

Este recunoscut ca unul dintre milionarii cu mare succes la femei. O vreme i s-a spus „Colin Farrell de România", tocmai pentru că semăna foarte mult cu celebrul actor de la Hollywood, aşa că nu e de mirare că afaceristul a avut până acum 1.000 de femei, după cum se zvoneşte prin oraş. Diana Munteanu, Delia Matache şi Loredana de la Trident sunt doar câteva dintre vedetele care i-au completat palmaresul de mare crai. Acum, însă, celebrul burlac şi-a găsit astâmpărul în braţele unui manechin.

Cei doi au o relaţie din vara anului trecut

Cea care l-a liniştit pe Erbi, cum e alintat milionarul în lumea mondenă, se numeşte Andra Iacob şi este originară din Constanţa. Povestea lor datează din vară, dar abia în decembrie Alex a recunoscut relaţia oficial, publicând pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj în care spune că este iubitul Andrei.

Este pentru prima dată când Erbaşu face acest gest, semn că relaţia cu manechinul e serioasă. Mai mult, se zvoneşte că i-ar fi cerut să lase podiumul, iar ea s-a conformat. Din ce spun prietenii celor doi, e posibil ca Erbi să se gândească deja la însurătoare. De când sunt împreună, cei doi au petrecut mult timp în vacanţe exotice, iar acum sunt din nou plecaţi, în Singapore.

E fiul unui regretat om de afaceri


Marius Alexandru Erbaşu e fiul regretatului om de afaceri Mihail Erbaşu, care în noaptea de 20 spre 21 iunie 2004 s-a sinucis, la 62 de ani. Erbi a moştenit averea şi afacerile tatălui său, cea mai cunoscută dintre ele fiind SC Construcţii Erbaşu SA, înfiinţată în 1991, care este una dintre principalele companii de construcţii cu capital integral privat care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti şi nu numai.

 
 
Loading...