De vreo lună se vorbește despre starea gravă de sănătate a Denisei Răducu, mai cunoscută drept Denisa Manelista, și despre șansele ei de a ieși din marea încercare care s-a pus în calea ei. Deși are doar 27 de ani și a dus o viață fără vicii, în care nu a băut și nu a fumat, ficatul solistei este într-o stare acută de degradare.


S-a vorbit despre hepatită, dar și despre ciroză hepatică, despre tratamente naturiste, despre vizite la spitale din Viena, dar nu și despre o veste pe care o așteaptă cei care îi îndrăgesc muzica, dar și oameni care nu au cunoscut-o, dar care au auzit de durerea ei.

Minodora este una dintre persoanele apropiate Denisei. Vedeta s-a arătat extrem de afectată de boala tinerei și de felul în care unele persoane au ajuns să vorbească despre ea și să pună la îndoială că ar fi bolnavă.

denisa.jpg

denisa manelista
Veştile legate de starea Denisei nu sunt deloc bune
Foto: arhivă personală

 

Invitată la Antena Stars, vineri, 19 mai, Minodora a ținut să facă precizări. Le-a cerut celor de acasă să se roage pentru Denisa, dar nu a avut nicio veste bună legată de starea ei de sănătate. Mai mult, în timp ce vorbea despre colega ei de breaslă, Minodora avea lacrimi în ochi.

"Vreau să se știe foarte clar că acest copil este bolnav. Vreau să vorbesc cu oamenii care nu au încredere. Nu sunt de acord ca cineva să jignească pe altcineva dacă este sau nu bolnav. Am doar o rugăminte: doar să transmiteți un gând bun și, dacă nu este prea mult, o rugăciune. Știu din sursă sigură că Denisa nu se simte bine și nu este bine. Așa cum toată lumea s-a rugat pentru colegul nostru, Gabriel Cotabiță, să se facă bine și i-a fost de ajutor, faceți acest lucru și pentru fata asta de 27 de ani. Nu e bine. Nu vreau să mai fie înjurată. Dacă nu puteți să-i transmiteți ceva bun, nu o faceți, dar vă rog să nu o mai înjurați. Este un copil bun, cu bun simț. Nu vrea să apară să o vadă cineva cum este acum, că nu se simte bine, nu vrea la spital, vrea doar acasă. Respectați lucrul acesta, vă rog din suflet și din inimă. Ea vrea să-și păstreze imaginea cu care ne-a obișnuit. Tot ce putem face este să ne rugăm", a spus Minodora, cu vădită tristeţe.

Loading...