Mioara Roman (77 de ani) are parte, în ultima vreme, numai de belele. Nici bine nu și-a revenit din șocul provocat de cei trei hoți care au intrat peste ea în casă, că acum s-a trezit cu o altă veste răvășitoare. Mioara are un nou proces cu cei de la RA-APPS, pentru restanța la chiria vilei din Primăverii din care a plecat acum doi ani.


Mioara și fostul ei soț, Petre Roman (71 de ani), au locuit împreună, în vila cu bucluc din Primăverii, în perioada 2000-2009. Vestita profesoara de arabă a dorit să rămână și după divorț în acest imobil cu trei dormitoare, living, baie și bucătărie, însă, cum cheltuielile casei au depășit-o, chiria lunară urcând, peste noapte, de la 400 de euro la peste 6.000 de euro, ea a trebuit să se mute. 

img_9972.jpg

Mioara Roman, Petre Roman, chirie RAAPPS, proces, divort, Silvia Chifiriuc
Aici locuiește acum Mioara Roman
foto: Florin Șuler

Mioara Roman locuiește acum într-un apartament cu două camere din Dorobanți, unde plătește o chirie lunară de 400 de euro, în condițiile în care veniturile ei lunare sunt de 1.000 de lei. În plus, n-a scăpat de datoriile de de 350.000 de euro,  RA-APPS (n.r-. Regia Autonoma – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat) invitând-o din nou la tribunal. Copleșită de probleme, Mioara se vede nevoită să renunțe la orgoliu și să ceară ajutor financiar fostului ei soț, care a părăsit-o, în urmă cu opt ani, pentru solista Silvia Chifiriuc: “Mioara o să aibă din nou proces cu cei de la RA-APPS, ne-a zis că au dat-o din nou în judecată pe ea și pe fete, pentru că sunt urmașele ei. Din câte am auzit, reprezentații acelei instituții spun că Mioara Roman nu a plătit chiria de 6.000 de euro lunar și că a rămas cu datorii foarte mari. Momentan, nu și-a luat avocat, nici nu stă prea bine cu banii, plus că totul este la nivel de discuție în familie. Știu că toate actele i le-a trimis și fostului soț, Petre Roman, cu care nu a vorbit de șapte ani”.

dsc_4618_preview.jpg

Mioara Roman, Petre Roman, chirie RAAPPS, proces, divort, Silvia Chifiriuc
Aici locuia înainte fosta soție a lui Petre Roman
foto: CLICK!

Contactată de Click!, Mioara Roman ne-a confirmat zvonurile: “Da, este adevărat. Cei de la RA-APPS mi-au trimis actele, iar eu am vrut să le aduc la cunoștință și fostului meu soț. Mai multe nu doresc să comentez!”. Femeia a mai avut proces cu cei de la RA-APPS în trecut, însă nu a avut câștig de cauză.

Loading...