În urmă cu trei luni, Mioara Roman (77 de ani) a trecut printr-o sperietură zdravănă! Totul din cauza a trei tâlhari care s-au oferit inițial să îi repare un burlan de scurgere de la casă sub pretextul de a intra în locuință să o jefuiască.


După această întâmplare însă, fosta soție a lui Petre Roman zâmbește din nou! Cel puțin așa ne-a asigurat fiica mai mică a Mioarei Roman, Oana, care a participat marți, 5 decembrie, la un eveniment caritabil.

Îmbrăcată într-o rochie albă elegantă, coafată și cu un machiaj perfect, Oana Roman (40 de ani) ne-a mărturisit că mama sa este mult mai bine, după cele petrecute în urmă cu trei luni, când a fost tâlhărită și lăsată fără adidași, parfumul franțuzesc și pensia pe o lună de 1.200 de lei.

“Acum, mama este bine, și-a revenit, dar nu mai vrea să mai apară în public, la emisiuni TV, să mai dea declarații. Preferă să se bucure de familie, de nepoțică și de studenții ei. După cele petrecute nu și-a pus cameră de luat vederi, doar că ușile de la balcon acum nu se mai deschid. Sunt mereu închise pentru că au fost blocate. Nu o să mai fie deschise acele uși niciodată”, ne-a spus Oana Roman.

oana_roman.jpg

oana roman
Oana Roman, la un eveniment monden caritabil
foto: Sever Gheorghe

 

Vedeta ne-a dezvăluit ce cadou a primit fiica sa, Izabela (3 ani), de la Moș Nicolae, dar și ce planuri de familie are familia ei pentru sărbători. “Pentru Izabela este primul an când conștientizează exact despre ce este vorba. Și-a curățat ghetuțele să vină Moșul cu multe daruri, așa spune ea. A venit încărcat anul acesta pentru ea cu dulciuri, fructe, un mic cadou și jucării. Mă bucur că deja învață colinde, se pregătește pentru serbarea de Crăciun. Antrenoarea lor este Anca Țurcașiu, iar Izabela e tare încântată de ea. Cântă și prin casă, e foarte haioasă, îmi luminează viața! De Crăciun o să fim cu toții acasă, în familie, iar de Revelion o să muncim pentru că acesta este domeniul nostru. Vacanța o să fie la noi în ianuarie când o să mergem la ski cu cea mică”, a mai declarat Oana pentru Click!

Loading...