Mirela Boureanu Vaida are o nouă colegă de trust, dar spiritele par să fie încinse între ele. De când Rocsana Marcu a plecat de la Agenția Vip, altă vedetă la noi îi va lua locul în platou, unde va prezenta alături de Adriana Bahmuțeanu și Cristi Brancu.


Surpriza pregătită pentru telespectatori de către Antena Stars este nimeni alta decât Bianca Sârbu. Iar pentru a-i familiariza pe privitori cu vedeta, ea a fost invitată în emisiunea GashkaMare. În platou a fost prezentă Mirela Boureanu Vaida, iar între cele două au ieșit scântei, la un moment dat.

Mai mult în glumă decât în serios, simțindu-se neglijată întrucât gazda, Pepe, îi punea întrebări numai Mirelei, Bianca Sârbu a spus: „Mie nu îmi convine că m-ați băgat cu ea în emisie. Mi-a luat tot caimacul! Trebuia să intru singură”.

Din fericire, Mirela a înțeles că este vorba despre o glumă ca între colege de trust, și i-a răspuns în aceeași notă: „Ia uite, băi, frate, nu are omul loc de mine”. 

Pentru Bianca Sârbu nu este prima colaborare cu trustul Intact, întrucât ea fost concurentă la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Loading...