Ultima ediție iUmor a avut parte de un moment neaşteptat imediat după decernarea premiului pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare în Gala Premiilor. Loredana şi Delia s-au sărutat, lucru care l-a lăsat cu gura căscată în special pe Mihai Bendeac, dar și pe restul persoanelor aflate în public.


Loredana a fost invitată să înmâneze premiul pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare, în cadrul Galei Premiilor iUmor. Artista a reuşit să atragă toate privirile imediat ce a urcat pe scenă. Îmbrăcată într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc, aceasta a încântat atât privirile telespectatorilor, cât şi pe cele ale juraţilor.

''Loredana face parte din cele 15 – 20 de persoane din showbiz-ul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un super-star. Loredana respiră super-star'', a declarat Mihai Bendeac în culise, fiind vizibil impresionat de apariţia cântăreţei.

Delia și Loredana Groza, sărut pasional la iUmor

“Era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie”, spune Șerban Copoț despre reacția lui Mihai Bendeac care a rămas cu gura căscată.

“Ăsta a murit, s-a ofilit”, a completat Delia.

“Pupatul ăsta o să fie istorie și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja”, a mai zis jurata iUmor.

“Își dai seama, once în a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”, spune Mihai Bendeac.

“Aș vrea să mulțumesc în primul rând mie”, a zis Delia după ce i-a fost înmânat premiul.

Și apoi s-au mai sărutat o data Loredana și Delia.

“Ce rău îmi pare că n-am câștigat!, a mai adăugat Mihai Bendeac.

 
 
Loading...