Fanii serialului "Vlad" (PRO TV) vor avea parte, în episodul difuzat luni, 26 octombrie, de câteva scene fierbinți. Protagoniste sunt Carla, jucată de Monica Bârlădeanu, și Ivana, personaj interpretat de Raluca Apropdu. Click! a stat de vorbă cu cele două actrițe despre acele scene delicate.


Fanii serialului "Vlad" au văzut în episodul trecut că Ivana a fost răpită de oamenii lui Iordache. Și între soția politicianului Drăgoi, Ivana, jucată de Raluca Aprodu (35 de ani), și Carla, interpretată de Monica Bîrlădeanu (41 de ani), începe un joc de-al seducției, de-a șoarecele și pisica, cu atingeri pasionale și replici sexy.

Raluca Aprodu: "A fost tare drăguț să lucrăm împreună"

"Ce le aseamănă pe cele două este faptul că amândouă au avut o viață destul de dificilă și fiecare s-a descurcat cum a putut. Cred că sunt două femei care au suferit mult și care nu au avut parte de multă susținere în viață. Tot ce au făcut, au făcut singure. Diferența e că personalitatea Carlei e una mai puternică și a ales să lupte, iar Ivana a ales să se autodistrugă. Deși relația dintre ele începe abrupt, ea va evolua cumva neașteptat, atât pentru public, cât și pentru personajele din serial. Ivana este o femeie neiubită. Și se agață de oricine îi oferă puțină iubire. Cred real că Ivana are nevoie să fie iubită. Și atât. Simplu. Nu am mai jucat niciodată cu Monica. De știut, ne știam așa cum ne știm cumva toți din breaslă noastră mică. A fost tare drăguț să lucrăm împreună. Am râs mult. Monica are autoironie și umor și eu respect foarte mult calitățile astea. Evident, când trebuia să filmăm, eram serioase", ne-a povestiit, în exclusivitate, Raluca Aprodu.

20201024_224707.jpg

Raluca Aprodu și Monica Bârlădeanu, în "Vlad"
foto: PRO TV

Monica Bîrlădeanu: "Relația dintre cele două abia începe"

La rândul ei, interpreta Carlei, actrița Monica Bîrlădeanu, a mai jucat astfel de scene. Iată ce ne-a povestit despre acestea, din "Vlad". "Relația dintre cele două abia în episodul acesta debutează și cum Carla știe să rezolve lucruri doar cu pistolul la tâmpla omului, cam așa ajung să se împrietenească și cele două. Cred că, după cum veți vedea, în povestea asta Carla lasă să se întrevadă câte ceva din sensibilitățile ei, din latura ei vulnerabilă, ba chiar se întrezărește și un pic de compasiune chiar", ne-a spus vedeta.

Noi am vrut să aflăm cât de mult se aseamănă cele două, ce puncte au în comun sau, dimpotrivă, ce le deosebește. "Cred că există o relație abuzivă (sau mai multe) și în trecutul Carlei, care stă la baza conexiunii dintre cele două. Ce le deosebește este felul în care au ales să se raporteze la respectivul episod abuziv. Ivana a ales să rămână o victimă continuă a pumnilor soțului, să-i amortizeze cu litri de alcool și să se uite cu o privire cinică la ceea ce i se întâmplă, iar Carla a ales să se situeze la celălalt pol al violenței (chiar dacă de alt tip)", spune Monica.

"N-am mai jucat cu Raluca până acum, ne știam mai mult din vedere, dar e genul de actriță cu care ți-e ușor să joci, chiar dacă nu te cunoști bine cu ea. Am admirat mult la ea felul cum a răbdat la filmări toate situațiile pe care a trebuit să le ‘îndure’ pentru Ivana (să stea mult legată cu bandă scotch de exemplu, că tot ați văzut asta deja în trailer)", a spus în încheiere Monica Bîrlădeanu.

Ce proiecte a mai avut Raluca Aprodu la Pro TV?

În 2005 actrița a făcut parte din distribuția serialului "Păcatele Evei", ca mai apoi, în 2018 să fie prezentatoare pentru proiectul "Ninja Warrior", alături de Daniel Nițoiu și Cristi Mocanu. Cu Jesus del Cerro, regizorul serialului "Vlad" a mai lucrat 2008 pentru "Contra Timp 1" și apoi în 2009 a filmat pentru la "HoHoHo" și pentru Contra Timp 2".    

Citește și:

Cum arăta Monica Bîrlădeanu la 19 ani! Ştii cu ce se ocupa pe atunci?

De unde o ştiţi pe Raluca Aprodu, superba actriţă care va juca în «Vlad». Proiecte pe bandă rulantă și iubiți celebri

Monica Bârlădeanu și-a readus la viață un văr aflat în comă, după ce i-a citit Psalmii: «La Psalmul 35 a deschis ochii»

 
 
Loading...