Se prezintă pe site-ul personal drept una dintre cele mai de succes personalităţi din România, dar adevărul despre viaţa Monicăi Gabor în România e cu totul altul.


Fără pic de modestie, Moni le spune vizitatorilor site-ului monicagabor.com că şi-a început cariera în modelling la 15 ani şi că a lucrat mereu cu nume de tot în industria modei şi mass-media.

"Cariera ei remarcabilă a început ca un model de la Bacău la vârsta de cincisprezece ani și ea a avut norocul să o conducă spre o carieră foarte ilustră și memorabilă. În mod constant cerută de nume de top din toată lumea în modă, publicitate și industria mass-media, atât ca o gazdă, cât și ca invitat", scrie pe site-ul în engleză.

Dornică să îngroape trecutul, Moni şi-a creat o cu totul altă identitate. Fosta "scorpie de la Izvorani" pare să fi uitat nu numai de Irinel, cel care a transformat-o în vedetă, ci şi de anii în care ar fi prestat servicii sexuale pe 50 de dolari, informaţie susţină de o tânără care a lucrat cu Monica cu mulţi ani în urmă.

Cele două au împărţit un apartament în Bucureşti pe când Moni avea doar 16 ani, iar cealaltă fată 15. Crina a povestit, pentru Click.ro că făceau sex pe bani cu diverşi bărbaţi, unii dintre ei foarte cunoscuţi. 

CLIIMA20131012_0011_1.jpg

Crina, fosta colegă a Monicăi Gabor

„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată în calitate de colegă de apartament şi de job", şi-a început tânăra povestea.

Ea a dezvăluit că s-a întâlnit cu Monica în câteva ocazii la Bacău, la show-uri erotice în aşa-zise "cuiburi de curve", care se încheiau cu sex. „Prima dată, a fost la ziua unui domn foarte influent. Fusese chemată acolo la o petrecere privată cu foarte mulţi bărbaţi şi câteva fete care erau, la fel, dame de companie. Monica era şi ea acolo. Ţin minte că a stat la masă şi a băut, după care fetele, inclusiv eu şi Monica, am mers în camerele de hotel  şi am aşteptat să vină 1, 2, 3 bărbaţi, să întreţinem relaţii sexuale cu ei", a continuat Crina.

„La Bucureşti am locuit împreună doar două săptămâni şi îmi amintesc că un domn de televiziune a venit în postură de client la noi şi a mers cu Monica în cameră", a precizat fosta colegă.

Crina ne-a mai spus că tarifele pentru partidele de sex erau fixe: un milion şi jumătate de lei vechi - oral şi normal, două milioane - ora. În anumite cazuri, putea fi şi sex anal.

"Vândută" pe 1.000 de dolari

Monica şi Crina sunt doar două dintre cele 40 de victime ale reţelei de prostituţie coordonate de Dinu Damaschin, "tatăl adoptiv" al fostei doamne Columbeanu. Deşi Moni nu a recunoscut că ar fi făcut sex pe bani cu bărbaţi, ea a povestit că Damaschin a "vândut-o" unui bărbat  pe nume Cristi Tănase pe suma de 1.000 de dolari, cu care a fost obligată să se culce.

"Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la «Latin» unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat", a declarat ea.

Mai mult, "protectorul" Monicăi a încercat să o violeze şi a mai încearcat să o bage în patul altor bărbaţi.

CLIIMA20120219_0078_1.jpg

Dinu Damaschin şi-a făcut apariţia la nunta surorii Monicăi Gabor. Atunci era cu circa 35 de kilograme mai gras

"Dinu Damaschin m-a sunat si mi-a spus sa merg la Bucuresti cu Ovidiu Hasan si cu una dintre fetele care lucreaza la bar deoarece erau invitati la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nutu Camataru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazata la Hotel B. (...) si am stat in camera cu Dinu Damschin care a incercat pentru prima oara sa ma violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunandu-i ca eu sunt virgina", a continuat Monica.

"Am fost plasata la o masa unde era Corneliu Iacobov si un om de afaceri din Slanic Moldova si prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus sa merg cu el intr o camera a vilei unde ne-am dus ulterior, sa intretinem relatii sexuale, iar eu am refuzat spunandu-i ca eu am inteles de la Dinu ca trebuie sa-i tinem doar companie", a mai spus tânăra.

Moni, de la Irinel la Mr. Pink

Dinu Damaschin, Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă, cei trei coordonatori ai reţelei de prostituţie din care făcea parte şi Monica au fost arestaţi în decembrie 2011. „Protectorul" Monicăi Gabor a murit în sala de judecată, în februarie 2012. Ceilalţi doi au fost condamnaţi marţi la zece, respectiv trei ani de închisoare cu executare, în octombrie 2013.

Monica Gabor s-a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor. În 2007 li s-a născut singura fetiţă, care a rămas în grija tatălui după divorţul din 2011.

Monica s-a mutat în Statele Unite, unde locuieşte cu iubitul ei, un om de afaceri chinez care a lansat băzutura energizantă Mr. Pink.

 
 
Loading...