Monica Iagăr este însărcinată din nou, susțin apropiații fostei campioane, iar peste puțin timp va aduce pe lume cel de-al treilea copil al ei. Fosta mare sportivă este în al nouălea cer de bucurie, mai ales că își dorea și un frățior pentru fiicele ei.


De mai bine de patru ani Monica Iagăr și-a regăsit fericirea și liniștea sufletească alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo. Iată că acum relația lor capătă mai multă greutate, pentru că, se pare că cei doi vor deveni părinți peste puțin timp.

Surse de încredere au povestit pentru Click! că fosta mare campioană la săritura în înălțime este însărcinată, iar vestea le-a adus multă bucurie în suflete ei și partenerului de viață, dar și celor două fiice pe care Monica le are din căsnicia cu Cosmin Cernat, Maya (10 ani) și Ayana (16 ani).

În vârstă de 46 de ani, Monica Iagăr a mărturisit într-un interviu recent că-și mai dorea foarte mult un copil. ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine. O să spuneți «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes”, spunea Monica Iagăr, într-un interviu realizat cu ocazia Campaniei inițiată de Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte”, susținută de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Iată că acum Monica este însărcinată în opt luni și urmează să devină mămică peste câteva săptămâni. Fosta sportivă a reușit să țină această veste secretă, au știut doar membrii familiei și câțiva prieteni foarte apropiați.

Monica Iagăr a pierdut o sarcină ”Nu ai voie să renunți”

 ”Am pierdut o sarcină în patru luni și era așa, am zis ok, ca la olimpiadă, lasă că mai mergem săptămâna viitoare, mai concurăm, mai vedem ce facem. Probabil că sunt momente în care cazi și de-a lungul acestor ani, sunt femei care renunță. Nu ai voie să renunți, eu am încercat, până să ajung la o formă finală. Am încercat toți doctorii din București. Toată lumea spunea că infertilitatea și ginecologia sunt o știință. Am zis «dați-mi o soluție». Mă duc la cineva care îmi dă o soluție viabilă și cu o concluzie clară. Da, probabil că asta m-a și motivat, dar m-a motivat mult pentru că am văzut multă lume care bâjbâie și nu știe încotro să te îndrepte. Face o poveste, o întâlnire, îți prezintă a, b, c, d, dacă vrei îți alegi ce drum vrei, ce linie, te duci acasă și ești nedumerită pe unde să te duci. Dar nu e o luptă, nu e un război. Te războiești cu doctorii, cu știința? Nu. Trebuie să fii optimist, să crezi, pentru că nu ai cum să realizezi”, a mai spus Monica în interviul citat.

Contactată de Click!, Monica Iagăr nu a dorit să intre în detalii și s-a rezumat să nege această informație.

 

Citește și:

Au devenit mămici după ce au făcut fertilizare in vitro

Simona Pătruleasa a făcut patru fertilizări in vitro pentru a fi mamă

 
 
Loading...