E bogat şi răsfăţat, dar nu a fost suficient pentru a lua examenul de Bac. Victoraş Micula, moştenitorul unui dintre cei mai bogaţi români, a fost învins de Mihai Eminescu. Din pricina notei de 4 la Română, beizadeaua a picat Bac-ul.


Victor Micula, fiul magnatului orădean Viorel Micula, a luat note bune la probele de la Bac, din această sesiune, dar a zbârcit-o la proba scrisă de Română. Tânărul care merge cu elicopterul la mânăstiri şi care fumează dezinvolt din trabuc a ştiut doar de nota 4 la Română.


Nu au fost subiecte foarte grele. De pildă, trebuia să scrie un mic eseu despre rolul campaniilor de promovare a unui stil de viaţă sănătos, dar răsfăţatul Victoraş nu a ştiut la ce folosesc acestea. Nici despre poeziile lui Mihai Eminescu nu a ştiut prea multe, de vreme ce a obţinut nota 4 la lucrare.

viorel_micula.jpg

Milionarul Viorel Micula

În schimb, s-a descurcat bine la celelalte probe. Cu media obţinută, Victor Micula este pe locul 4.273 în ierarhia judeţeană. El a luat 7,80 la Matematică şi 8,60 la Geografie şi e considerat ultilizator experimentat în materie de calculator. De asemenea, la Limba Engleză a primit un calificativ bun, B2. Însă, condiţiile pentru obţinerea diplomei de Bac sunt: note peste 5,00 la fiecare disciplină şi media generală peste 6. Victoraş a depus contestaţie, scrie presa locală, iar rezultatul final îl va afla vineri, 11 iulie. Îi este sufiecientă nota 5,00 pentru a fi declarat „reuşit”.

Click! spune

Victor este moştenitorului unui imperiu de circa 200 de milioane de euro, avere strânsă de tatăl său Viorel Micula şi de Ioan, fratele geamăn al acestuia, din afacerile din turism, imobiliare, media şi producţie, potrivit Forbes.

 

 

 
 
Loading...