Timp de 15 ani nu a ieșit din hainele negre. Toată lumea credea că Silviu Prigoană e în doliu sau că vrea să mascheze kilogramele în plus, dar iată că din 2014 au apărut culorile în viaţa lui. Afaceristul şi-a reînnoit toată garderoba, iar cel mai important pion în această transformare a fost soția sa, Mihaela.


După divorțul de Adriana Bahmuțeanu, afaceristul Silviu Prigoană (53 de ani) s-a transformat total. A slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la vestitele haine negre, care parcă deveniseră o uniformă. Timp de 15 ani, costumele, cămașa, pantofii, cureaua, până și șireturile milionarului au fost doar negre, iar oamenii bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, s-a stins din viaţă în 1994, la doar 30 de ani.

prigoana_1.jpg

Silviu Prigoana, sotie Silviu Prigoana, Mihaela Botezatu, haine negre, a renuntat la hainele negre, transformare, casatorie, Adriana Bahmuteanu
Aşa au ieşit recent în oraş
foto: Dorin Constanda

Silviu Prigoană, mielușel în faţa soţiei! A ieşit în oraş cu “Doamna de fier”!

Luni, 9 octombrie, Silviu Prigoană (53 ani) și-a făcut apariția la brațul soţiei sale, Mihaela, la deschiderea clinicii „OneLife Medical”, din Cotroceni, pe care a inaugurat-o însăşi patroana Oana Zăvoranu. Omul de afaceri a fost absent ani de zile de la evenimentele mondene, iar acum a ieșit în public, de dragul unei colaborări mai vechi cu Oana Zăvoranu (44 de ani), cu care a păstrat o relație amicală. Toți au sesizat că milionarul este extrem de schimbat, fiind mult mai calm și mai liniștit față de perioada în care exploda, din orice, atunci când era căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu. La lansarea clinicii Oanei Zăvoranu au mai luat parte: Cristi Brancu și Oana Turcu, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci, Adriana Antoni, Cristina Spătar și Marcel Toader.  

prigoana_1.jpg

Oana Zavoranu clinica, inaugurare, Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, Mihaela Botezatu, Adriana Bahmuteanu
Silviu şi Mihaela Prigoană au ieşit luni în oraş, la patru ace
foto: Dorin Constanda

Prigoană s-a însurat a şaptea oară

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar în 8 martie, după cum doamna Prigoană a declarat pentru Kanal D: "Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu crem să vorbim prea mult despre noi". Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi.

prigoana_2.jpg

Silviu Prigoana şi-a găsit liniştea lângă Mihaela
Silviu Prigoana şi-a găsit liniştea lângă Mihaela
foto: Dorin Constanda

Dar iată că marți, 10 octombrie, la lansarea clinicii Oanei Zăvoranu, Silviu i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut la brațul frumoasei sale soții, în haine colorate. Toată schimbarea se datorează Mihaelei, femeia cu care se iubește din 2014, dată care coincide cu marea transformare. Aceasta i-a oferit toate motivele pentru care ar trebui să arunce la gunoi hainele vechi. ”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click!, în stilul său glumeț.

Pantalonii și sacourile XXL au fost donate, iar pe umerașele din șifonier au apărut cămăși și costume pline de culoare. Mihaela spune că e mult mai încântată de Silviu Prigoană de acum. ”I-am spus lui Silviu că viața e plină de culoare și m-a ascultat. Îi stă mult mai bine în haine deschise, în nuanţe calde. De trei ani nu mai poartă negru”, ne-a mărturisit aceasta.    

S-a însurat a şaptea oară

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar în 8 martie, după cum doamna Prigoană a declarat pentru Kanal D: "Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu vrem să vorbim prea mult despre noi". Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi.

_mg_1185.jpg

Silviu Prigoana, sotie Silviu Prigoana, Mihaela Botezatu, haine negre, a renuntat la hainele negre, transformare, casatorie, Adriana Bahmuteanu
În timpul căsniciei cu Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană purta doar negru
foto: CLICK!
Loading...