Pandemia de coronavirus le dă mari emoții și vedetelor noastre, care și-au investit agoniseala de o viață în afaceri de sute de mii de euro. Click! a scris despre situațiile în care se află Pepe, Brigitte și Florin Pastramă, Joseph Hadad, iar astăzi vă prezentăm bilanțul celebrului Mugur Mihăescu, alias Garcea.


Mugur Mihăescu (52 de ani), sau Garcea, din celebra trupă umoristică "Vacanța Mare", patronul a trei localuri în Centrul Vechi al Bucureștiului, a semnat o petiție în care cere ajutor din partea Guvernului pentru a nu intrat în faliment, căci vânzările au scăzut dramatic: ”Din ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni", a spus Mihăescu pentru profit.ro.

Citește și:

Vedetele, la un pas de faliment din cauza virusului ucigaș! Pepe a închis salonul și nu e singurul

Coronavirusul a băgat spaima în televiziuni! Dan Negru, Liviu Vârciu şi Gina Pistol au rămas o lună fără emisiuni

"Garcea" cere Guvernului să scutească barurile, cafenelele, restaurantele și hotelierii de taxe pe salarii până când va trece această criză, pentru a putea păstra angajații și mai ales să suspende impozitul specific, care taxează barurile și restaurantele nu în funcție de profit, ci pe numărul de scaune. "Scaunele sunt goale în perioada asta, așa că poate să vină ANAF și să le ia pe toate. Impozitul specific își avea rostul în condiții normale, când se puteau estima niște încasări ale restaurantelor", a mai afirmat actorul pentru sursa citată.

 

 

 
 
Loading...