N-a trecut nici un an de când s-a cuplat cu Sandra Bachici (22 de ani), o bănăţeancă superbă, că Adrian Mutu (36 de ani) a şi luat-o de nevastă. “Briliantul” a renunţat la burlăcie pentru a treia oară iar, din spusele apropiaţilor, se pare că marele eveniment ar fi avut loc la starea civilă din Timişoara, oraşul natal al miresei.


„Cetăţene Adrian Mutu, de bunăvoie şi nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe Sandra Bachici?” „Da!” Acesta este cuvântul magic pe care fotbalistul l-ar fi rostit în urmă cu patru luni, la cununia civilă alături de femeia care i-a schimbat destinul: Sandra, fostă Miss România, devenită Mutu în urma căsătoriei.

 

„Sunt doi tineri frumoşi, se iubesc foarte mult, sunt făcuţi unul pentru celălalt. Le dorim să trăiască împreună toată viaţa”, ne-au declarat apropiaţii cuplului. De altfel, surse credibile din familia fotbalistului lui FC Pune City au confirmat pentru Click! că Adi este din nou bărbat însurat. Deşi au ţinut secret marele eveniment, Sandra şi Adrian au început să lanseze tot felul de indicii pe reţelele de socializare Facebook şi Instagram. După ce şi-au făcut un nume de cod “AMSM” (Adrian Mutu-Sandra Mutu), cei doi au început să se şi alinte “soţul meu”, “soţia mea”, iar felicitările din partea fanilor curg cu duiumul de duminică (29 noiembrie) încoace.

12311362_1079608235404940_476746620_o.jpg

adi mutu
Adi Mutu o alintă pe Sandra "soţia mea"
Foto Instagram

În plus, Sandra şi Adrian au fost atât de discreţi, încât până şi familia a aflat în ultimul moment. Mai mult, la cununia civilă nu ar fi participat decât soacra mică, tatăl Sandrei aflându-se după gratii, iar Mutu a preferat să-şi anunţe părinţii abia după fericitul eveniment.

La fel s-a întâmplat şi la cununia civilă cu Consuelo, care a avut loc în 2005, în Republica Dominicană. Tatăl lui Adrian Mutu, Spiridon, declara atunci în presă: “Ne-a anunţat după eveniment: «mamă, tată m-am însurat»”. Fotbalistul e atât de îndrăgostit de Sandra, încât nu trece nici o zi fără să-i facă declaraţii de dragoste. “Într-o zi cunoşti o persoană pe care nu o interesează trecutul tău şi asta doar pentru că tot ce îşi doreşte e să fie cu tine”, a scris Mutu pe Facebook, în timp ce Sandra a completat: “Doar în braţele tale mă simt completă, mă simt protejată, şi nu există pe lume un alt loc unde mi-aş dori să fiu. Te ador, soţul meu!”.

Iar dacă drumul la starea civilă a fost atât de simplu, se pare că cel spre altar e cam complicat. Iar asta pentru că în timpul mariajului cu Consuelo, Adrian Mutu a ales să facă o schimbare pe plan spiritual şi s-a pocăit, devenind adeptul Bisericii Creştinilor după Evanghelie. Click! a stat de vorbă cu un preot, pentru a afla ce trebuie să facă fotbalistul dacă vrea să fie mire din nou şi în faţa lui Dumnezeu. “Mirele trebuie să fie ortodox, dar botezul nu se repetă. În acest caz, se face o cerere de revenire şi o slujbă specială, care e un fel de dezlegare pentru rătăcirea lui. Aşa e rânduiala la noi. Cererea se poate face la parohia de unde a plecat. Trebuie să argumenteze că s-a convins că tot credinţa strămoşească e cea adevărată. Mergi şi ceri iertare şi spui că a fost o rătăcire... Dar să nu se înţeleagă cumva că avem ceva cu celelalte culte! Dacă nu eşti ortodox, nici nu poţi să fii naş de botez şi nici de cununie. Ca naş, devii părinte spiritual şi trebuie să fii de aceeaşi credinţă cu mirii”, a declarat, pentru Click!, preotul Ilie Costescu de la Biserica Sf. Ilie din Titan.

Sandra s-a iubit şi cu Laszlo Sepsi

 

Frumoasa Sandra Bachici, în vârstă de 22 ani, este din Timişoara, iar pe când avea numai 17 ani a câştigat Miss România Fashion TV. A ajuns în centrul atenţiei după ce s-a cuplat cu celebrul fotbalist Laszlo Sepsi, component al echipei naţionale. Cei doi au fost împreună 4 ani şi la un pas să ajungă la altar.

Adrian Mutu, două căsătorii ratate, trei copii

 

În 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu actriţa Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario, în vârstă de 13 ani. Cei doi au divorţat în 2003. La doi ani distanţă, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii impreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat de Consuelo în 2014. 

 
 
Loading...