”Visul american” s-a dovedit a fi doar o dulce amăgire pentru câteva artiste de la noi. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, astfel că Alexandra Stan, Iuliana Luciu, Claudia Pavel şi Andreea Antonescu figurează tot pe afişele spectacolelor din România. Într-un final, ele şi-au recunoscut înfrângerea şi susţin că e foarte greu să te afirmi peste Ocean.


Au încercat Oceanul cu degetul, iar în final s-au întors acasă cu coada între picioare. Alexandra Stan (29 ani) s-a mutat în Los Angeles,  în urmă cu trei ani, împreună cu iubitul ei, Bogdan, care îi este şi manager. Totuşi, visul american nu a durat mult. Într-un interviu la Antena Stars, Alexandra a explicat de ce a revenit pe plaiurile natale.

10-11_vedete-5.jpg

Alexandra Stan n-a reuşit să intre în topurile muzicale
Foto: arhiva personala

”Am locuit trei ani în America, timp în care m-am îngrăşat 8 kg. Acolo nu e atât de uşor pe cât crede lumea, este foarte greu să pătrunzi pe piaţa muzicală, este o concurenţă foarte mare. Îţi dai seama că e bine în ţara ta, de-abia după ce mergi în alte părţi. Sunt naţionalistă, nu am rezistat. Dar nu de Bucureşti îmi era dor, ci de Constanţa, oraşul meu natal.  În curând, voi lansa o nouă piesă şi deja am început o dietă, ca să revin la silueta de odinioară”. 

10-11_vedete-11.jpg

Iuliana Luciu a sperat degeaba să devină actriţă la Hollywood
Foto: arhiva personala

Dar şi Iuliana, sora Nicoletei Luciu, şi-a încercat norocul peste Ocean. A plecat la începutul anului 2016, în America, pentru o viaţă nouă, dar a stat numai câteva luni, timp în care a participat la câteva castinguri. În acea perioadă, presa a scris că Iuliana Luciu (31 ani) ar fi stat la iubitul ei, omul de afaceri braşovean, Ioan Niculae, într-o vilă din Illinois: “Până să devin asistentă TV, am jucat în câteva seriale şi într-un film artistic. Mie îmi pare rău că lumea a uitat de unde am pornit. Vreau să mă cunoască şi altfel decât asistentă tv. Voi pleca în SUA pentru nişte castinguri. Vreau să mă dedic trup şi suflet actoriei pentru că asta ştiu cel mai bine să fac”, spunea pe atunci, Iuliana la Antena 1. Ea a revenit în ţară şi a participat la concursurile Antenei 1, ”Asia Express” şi la emisiunea lui Nea Mărin, anul trecut.

10-11_vedete-1.jpg

Andreea Antonescu s-a mutat în Los Angeles, însă cântă tot în România
Foto: arhiva personala

Cât o priveşte pe Andreea Antonescu (36 ani), care a cunoscut celebritatea alături de Andreea Bălan, în trupa Andre, ea a plecat în 2013, în Los Angeles, împreună cu soţul ei, dar şi cu fetiţa lor, Sienna, în vârstă de 7 ani şi jumătate. Şi pentru că ţara de adopţie nu i-a oferit satisfacţie pe plan muzical, vedeta face naveta în România, unde are concerte. Cântăreaţa este însă obligată să locuiască câte 6 luni pe an, pentru a nu pierde rezidenţa. Iar Claudia Pavel (34 ani), cunoscută publiculului mai mult sub numele de scenă Cream, a ajuns în Las Vegas, la sora ei, Paula, în 2011. S-a întors după doi ani, la fel de „misterios” cum a plecat. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit şi că a devenit mămică, însă nu a vrut să spună prea multe despre tatăl copilului. În 2015, Claudia l-a dat în judecată pentru custodia fiului lor, Noah (6 ani şi jumătate) pe  tatăl copilului, fostul baschetbalist Jeremy Lewis. Claudia a făcut în America mai multe cursuri de actorie şi a lansat şi un album, însă succesul s-a lăsat aşteptat.

Maria Dinulescu: «Mi s-au propus doar apariţii scurte în filme»

10-11-vedete-2.jpg

Maria Dinulescu a plecat în Los Angeles acum şapte ani
Foto: arhiva personala

Maria Dinulescu (37 ani) a plecat în SUA în 2012, deşi în România era cotată ca fiind una dintre cele mai bune actriţe. De 3 ani se împarte între două continente, Europa şi SUA, pentru a mai participa la audiţiile în Los Angeles. ”Nu aş fi putut să stau toată viaţa jucând femei din est, care au apariţii scurte în filme. Este frustrant, nu te simţi creativ, nu ajungi să creşti în dezvoltarea personajului. Viaţa mea era excelentă în Los Angeles. Locuiam în Malibu, mergeam când voiam în Hawaii, nu lipseam de la nici un eveniment cultural sau legat de cinematografie, aveam prieteni foarte apreciaţi în industrie – dar nu lucram aşa cum simţeam nevoia”, a povestit Maria.

Solistul trupei Bosquito: «Am vândut pizza în Los Angeles»

10-11_vedete-4.jpg

Radu Almăşan a revenit în ţară acum patru ani
Foto: arhiva personala

Radu Almăşan (38 ani) de la trupa Bosquito a lăsat România pentru America în 2005, când era în topurile muzicale, dar a revenit în ţară după 4 ani. Stabilit în Los Angeles, el a câştigat bani cântând în cluburi, dar a vândut şi pizza, până să reuşească în muzică. Solistul a pus bazele unei formaţii intitulate Madame Hooligan cu basarabeanul Andrei Cebotari (fost baterist la Zdob&Zdub) şi cu americanul David Ballon (chitarist). Primul album al trupei se va numi ”Antiheroes” şi va reuni melodii ce amintesc de muzica populară maramureşeană. S-a implicat în mai multe proiecte muzicale de când s-a întors, însă nici unul nu i-a adus faima pe care a câştigat-o alături de colegii de la Bosquito.

Loading...