Nicolae Guţă este campion absolut la capitolul copii, fiind chiar mai tare decât Cristian Borcea, care se mândreşte cu cei nouă moştenitori. Celebrul solist l-a prezentat ţării, joi seară, pe cel de-al 12-lea copil, dar şi pe iubita lui, Cristina, pe care o va lua de nevastă anul viitor, când vor face şi botezul băiatului lor, Edan. Nicolae îşi iubeşte toţi copiii şi munceşte din greu, în turnee, ca ei să trăiască regeşte.


Nicolae Guţă (52 de ani), pe numele lui real Nicolae Linguraru, este originar din localitatea Aninoasa, Jud. Hunedoara. Manelistul, supranumit şi ”Regele manelelor”, s-a născut într-o familie cu 5 copii. Mama sa era celebra ghicitoare Maria. 

g218-19-anais-guta.jpg

Mădălina Dumitru şi fiica ei, Anais (4 ani)

Nicolae declara, la un moment dat, că va mai face copii şi iată că s-a ţinut de cuvânt, astfel că şi ultima lui iubită, Cristina, i-a dăruit un băieţel, pe Edan (6 luni), pe care l-a prezentat, în cadrul emisiunii ”Acces direct”, de la Antena 1.

“Printre picături i-am ţinut pe toţii copiii în braţe. Dar dacă regret ceva, regret că nu am stat mai mult cu ei. Viaţa este aşa, una mai caldă, una mai rece”, a spus el.

g318-19-narcisaguta2.jpg

Narcisa Guţă, alături de fiul ei, Alberto (12 ani)

Marele eveniment i-a schimbat radical pe cei doi părinţi, care au anunţat că vor face în aceeaşi zi nunta şi botezul copilului: “Dacă ne ajută Dumnezeu şi suntem sănătoşi, preconizăm că anul care vine facem botezul. Vrem să terminăm căsuţa”, a mai spus cântăreţul.

Nicolae Guţă a avut o viaţă tumultuoasă. La 52 de ani are 12 copii, inclusiv cu cele şase femei pe care le-a iubit, Mariana, Sorina, Narcisa, Simona, Mădălina, cunoscută drept Beyonce de România, şi Cristina.  Dar cam toate relaţiile lui s-au încheiat cu scandal.

g418-19-nico1.jpg

Mariana Guţă şi fiica ei, Nicoleta (36 de ani)

“Cel mai mult am iubit-o pe mama Nicoletei, Mariana, cu care am avut meciuri grele, bătăi şi certuri. Cu Mariana am trăit 16 ani. Noi nu avem nevoie de acte pentru a ne declara sentimentele. Ea e mama copiilor mei Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela şi Nicuşor”. 

Talentul muzical al lui Nicolae a fost moştenit de Nicoleta, solistă, Cosmin, care este claviaturist, şi de Nicu, el susţinând spectacole la clarinet şi la tarabană. 

g518-19-nicu.jpg

Nicu Guţă (23 de ani)

În 2006, Nicolae Guţă a cunoscut-o pe Narcisa (45 de ani), care i-a dăruit şi ea un copil, pe Alberto (12 ani), care este un pianist talentat. Câţiva ani mai târziu, el s-a combinat cu Beyonce de România, pe numele ei real Mădălina Dumitru (27 de ani), care i-a  dăruit o fetiţă, pe Anais (4 ani).

g619-cosmin-guta-si-clarisa.jpg

Cosmin Guţă (26 de ani)

Femeile lui Guţă au ajuns să se certe ca la uşa cortului, în urmă cu trei ani. În urma unui schimb de replici acide, Narcisa a bătut-o măr pe Mădălina, aceasta fiind la un pas să ajungă în spatele gratiilor.

A fost condamnată la trei ani cu suspendare şi la 120 de zile de muncă în folosul comunităţii.

El se laudă că are 12 copii, dar despre unii dintre ei nu a dat niciodată detalii.

 
 
Loading...