Ori nu-i pasă, ori este încrezător. Victoraş Micula, moştenitorul imperiului Frutti Fresh, s-a distrat toată vara cu iubita lui, iar sâmbătă a fost la o nuntă de fiţe. S-a lăudat cu asta pe Internet, dar şi când şi-a turnat gheaţă în cap.


Victoraş, fiul miliardarului bihorean Victor Micula, ar trebui să fie azi, la ora 9.00, în sala de examen, la proba scrisă de Română, dacă vrea să ia diploma de Bac, în sesiunea „picaţilor”. În vară, a obţinut ruşinoasa notă de 4 la Română, iar contestaţia nu i-a adus puncte în plus. Atunci, l-a „învins” Eminescu, dar tânărul nu a fost prea afectat: s-a „dat” cu Ferrari-ul de 100.000 de euro şi cu elicopterul prin staţiunile de pe Litoral, a stat nopţile în cluburi de fiţe.

micula_plaja.jpg

Toată vara s-a distrat la mare, cu iubita
Foto: Facebook

Sâmbătă a fost la o nuntă, împreună cu iubita lui Alexandra Gheţea, iar cu câteva ore înainte a intrat în campania „Ice bucket”, adică şi-a turnat gheaţă în cap.

micula_gheata.jpg

Şi-a turnat gheaţă în cap, tot sâmbătă
Foto: Facebook

La 19 ani, Victor jr. este unul dintre cei mai excentrici tineri de bani gata pentru că părinţii îi satisfac toate poftele. Victor şi Ioan Micula, tatăl şi unchiul lui, au o avere estimată la 160 de milioane de euro, potrivit ultimului Top Forbes România. În schimb, verişoarele lui, Olivia şi Nathalie Micula, fetele miliardarului bihorean Ioan Micula, sunt departe de ţară. Olivia trăieşte la Londa, unde studiază management, iar sora ei este la studii în Elveţia, scrie adevarul.ro. Tot azi, ar trebui să se prezinte la aceeaşi probă şi rapidistul Nicolae Vasile, Niky, care a luat în vară doar 4,15 la Română.

Click! spune

De azi, încep probele scrise de la „Bac-ul picaţilor”. Azi va fi cea de Limba şi literatura română, marţi e proba în limba maternă, miercuri proba obligatorie, iar vineri cea la alegere. Rezultatele se vor afişa luni, 1 septembrie, până la ora 12. La această sesiune, s-au înscris 63.000 de absolvenţi de liceu. Azi, sunt aşteptaţi puţin peste 39.000 de picaţi.

 
 
Loading...