Brigitte Năstase este o femeie care are tot ce îşi doreşte, dar luna trecută bruneta a fost extrem de afectată de relaţia extraconjugală pe care a descoperit că o are soţul ei. Furioasă, bruneta şi-a atacat rivala cu vorbe grele şi a mers să o confrunte, apoi "a îngropat" povestea cu amanta sub preş şi a mers mai departe în căsnicie. Vedeta a explicat public că după fiecare aventură a lui Ilie Năstase, tenismenul o împăca cu o poşetă scumpă, dar acum Brigitte nu a mai aşteptat cadoul de la partener!


Pentru Brigitte Năstase Moş Crăciun a venit mai devreme anul acesta şi probabil că va continua să fie foarte generos. Deja bruneta a primit primul cadou, o poşetă Chanel roşie pe care şi-a achiziţionat-o singură. Deşi bruneta nu duce lipsă de genţi scumpe, ea a simţit nevoia să se răsfeţe puşin după perioada tensionată prin care a trecut şi a vrut să mai uite de supărare cu un cadou cu care nu avea cum să dea greş nici măcar Ilie Năstase. Şi nu s-a uitat la bani. A investit în jur de 3.000 de euro pentru a purta pe umăr o poşetă de fiţe.

brigitte.jpg

brigitte nastase chanel poseta 3000 de euro
Brigitte şi-a ales o poşetă clasică pentru care a scos din buzunar 3.000 de euro
foto: arhiva personală

Chiar ea a mărturisit că fostul tenismen reuşea să o facă să uite de escapadele lui amoroase cu un astfel de dar. „Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!”, a spus ea în urmă cu o lună, adresându-se femeilor cu care se presupune că fostul tenismen cochetează.   

De atunci e linişte în casa brunetei şi a lui Ilie Năstase. Brigitte a şters cu buretele episodul dureros şi aşteaptă cuminte Sărbătorile alături de copii şi de Ilie Năstase.   

Loading...