Prezentatoarea noii emisiuni "Nunţi de poveste”, de la Prima TV, Nicoleta Luciu (34 de ani) a primit, de curând, un cadou care le va face pe toate domniţele să fie invidioase: o superbă pereche de pantofi roşii.


Are o carieră de succes şi o familie minunată! În curând, Nicoleta Luciu va reveni cu forţe proaspete la tv. Bruneta va fi prezentatoarea reality-show-ului ”Nunți de poveste”, care debutează în această primăvară, la Prima TV.

“Nunţi de Poveste” îi aduce vedetei multă bucurie

Nicoleta Luciu a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care dezvăluie fanilor ce dar a primit, de curând: o pereche de pantofi roşii, cu un model deosebit. “La «Nunţi de Poveste», visele devin realitate”, a scris Nicoleta Luciu, emoţionată, pe reţeaua de siocializare, în dreptul fotografiei cu pricina.

nunti de poveste nicoleta

nunti de poveste nicoleta luciu
Proiectul "Nunţi de Poveste" a venit cu un cadou pentru frumoasa Nicoleta Luciu
Foto: Arhivă personală

 

Reacţia anilor nu a întârziat să apară: “O mămică minunată! Eşti cea mai frumoasă”, “Abia aştept să te revăd la tv, la «Nunţi de Poveste»”, “Nicoleta, ne-a fost foarte dor de tine!”, “Abia aşteptam să te vedem la emisiune!”, i-au scis admiratorii Nicoletei Luciu, pe reţeaua de socializare.

“Nunţi de Poveste”, un proiect care va debuta în primăvară

În prezent, Nicoleta Luciu se împarte între familie şi filmările pentru proiectul important în care a fost cooptată de curând, “Nunţi de Poveste”. E vorba despre un reality-show, în care frumoasa brunetă se alătură trup şi suflet echipei Prima TV şi va prezenta emisiunea alături de Denis Ştefan.

Nicoleta Luciu, specialistă în “Nunţi de Poveste”

nunti de poveste nicoleta

nunti de poveste nicoleta luciu
În "Nunţi de Poveste", Nicoleta Luciu va fi maestru de ceremonii, alături de Denis Ștefan
Foto: Prima TV

 

În fiecare ediţie a emisiunii, două „Nunţi de poveste” vor intra în competiţie pentru premiul cel mare, iar Nicoleta şi Denis vor fi maeştri de ceremonii. Ei vor face echipă cu naşii şi vor încerca să câştige pentru tinerii însurăţei o săptămână de miere într-o locaţie exotică.

Subiectul de la “Nunţi de Poveste”, pe placul vedetei

Subiectul show-ului este pe placul Nicoletei Luciu, care, în anul 2012, şi-a organizat propria nuntă cu Zsolt Csergo, bărbatul alături de care are patru copii. „Abia aştept să văd cum va reacţiona publicul. Am emoţii, însă sunt convinsă că vom face treabă bună. Mă bucur să lucrez alături de o echipă de profesionişti, de la care am multe de învăţat”, a mărturisit Nicoleta.
 

 
 
Loading...