Picioare interminabile, privire magnetică, corp de felină. Modelul și actrița Laura Stone a reușit să-i cucerească pe italieni cu farmecul ei, de aceea a fost mai cunoscută în Italia decât în România. Acum are 50 de ani și se bucură de viață alături de soțul ei, contele elvețian Philippe de Batchinsky. Recent, au celebrat 18 ani de mariaj.


Actrița și fostul model Laura Stone face naveta între Elveția și România, țări între care pendulează de aproape două decenii. În Elveția,la Geneva, a ajuns din dragoste, iar mariajul cu contele Philippe de Batchinsky a împlinit de curând 18 ani, vârsta majoratului, anunță Money.ro. "Trăim într-un loc superb, dar revin mereu în România pentru ai mei, dar și pentru a participa la evenimente. Însă, din păcate, nu prea mai sunt. Soțul meu e familiarizat cu România, venim împreună mereu. Iubește muzica românească și am fost la multe concerte împreună”, a declarat Laura pentru sursa citată. La 50 ani, ea a rămas la fel de frumoasă ca în anii când făcea furori în Italia, unde a avut rolul principal în filmele  ”Anare Anare”, ”T`amo e t`amero” și, în plus, în mai multe telenovele italiene: ”L`incantessimo”, ”Vivere” ori ”Cento vitrine”.

laura_stone.png

Laura Stone alături de contele Philippe de Batchinsky
foto: arhivă personală

L-a impresionat pe Franco Zefirelli

În anii cât a locuit în Italia, Laura s-a bucurat de sprijinul celebrului regizor Franco Zefirelli. „Are expresivitatea și cearcănele Annei Magnani”, a declarat cinefilul despre românca ce i-a fost timp de doi ani elevă la Școala Zefirelli din Roma. În România, în anii '90, Laura Stone s-a remarcat și ca prezentatoare a Festivalului de la Mamaia, iar înainte să plece din țară a cântat și în grupul BAZAR, condus de Ioan Luchian Mihalea.

Citește pe Money.ro cu ce se ocupă Laura Stone după ce a renunțat la modă și actorie

laura_stone_5.jpg

Laura Stone și picioarele cu care a răvășit lumea modei
foto: arhivă personală

 

 
 
Loading...