Oana Roman s-a destăinuit și a dezvăluit că în trecut, a avut o relație de prietenie foarte strânsă cu Cătălin Botezatu. L-a cunoscut încă de când era doar o adolescentă, iar la acea vreme, a fost fascinată de cătălin, care era model.


Oana Roman a mărturisit în cadrul emisiunii sale online, de pe pagina de Facebook a Reviste Viva! că relația de prietenie dintre ea și Cătălin Botezatu s-a format la scurt timp după Revoluție, pe când tatăl său, Petre Roman, era ministru de Externe.

„Eu am o prietenie cu Cătălin Botezatu care a început în vara anului 1990. Era prin iulie 1990, la Festivalul de la Mamaia. Eu eram pe vremea aceea în sală, cu Loredana Groza, care a fost prietena mea foarte bună mulți ani, sper să-și mai aducă și ea aminte. Era o repetiție pe scenă cu o prezentare de modă care urma să aibă loc în acea seară. Cătălin pe vremea aceea era model, nu era încă designer. Eu nu-l mai văzusem, aveam 14 ani, vă dați seama. Când...văd eu așa pe scenă un bărbat frumos, blond, care coboară scările într-un stil majestuos așa și mi-a stat inima. Pentru mine, până în momentu ăla, cel mai frumos bărbat era tata și pentru prima dată în viața mea, am conștientizat că există un bărbat mai frumos decât tata și ăla era Cătălin Botezatu. S-a creat o relație de prietenie foarte strânsă între noi. El s-a împrietenit foarte mult și cu sora mea și eram o gașcă care ieșeam mereu în oraș”, a precizat fiica fostului premier, în cadrul emisiunii online.

Oana Roman povestește că a avut o adevărată aventură cu celebrul designer prin 1996, când Botezatu a decis să o ia pe ea și alte fotomodele într-o excursie în Egipt, la marile piramide, în Valea Regilor. Oana își amintește că erau un grup care atrăgea toată atenția, format din vreo 25 de femei și doar trei bărbați. cătălin Botezatu se simțea ca un crai care mergea în fruntea tinerelor, una mai frumoasă ca cealaltă, dar, la un moment dat, un vânzător de la un bazar a încercat să-l convingă pe Cătălin să-i vândă una dintre femeile care îl însoțeau, crezând că acestea erau toate soțiile lui (așa era concepția localnicilor, care erau musulmani). Cea aleasă fusese nimeni alta decât Oana Roman.

Ea a dezvăluit că o leagă foarte multe amintiri frumoase de Cătălin Botezatu și este sigură că nici el nu le-a uitat.

loading...
Loading...