Oficial e toamnă, însă vremea le-a permis iubitorilor de mare şi soare o ultimă bălăceală şi sesiune de bronzare. Printre cei care au petrecut weekendul pe litoral se numără şi Oana Roman cu soţul ei, Marius Elisei. Fotoreporterii Click! au surprins un tablou perfect de familie, în care fetiţa lor, Isabela (4 ani), are parte de tot răsfăţul.


După o escapadă în Delta Dunării, Oana (42 de ani) şi Marius (31 de ani) şi-au luat odrasla şi au mers să se relaxeze pe litoral, în staţiunea Mamaia. Fiica lui Petre Roman a preferat să se bronzeze pe şezlong, în timp ce tăticul Marius s-a jucat cu micuţa Isa. După ce a îmbrăcat-o cu un costumaş de baie colorat, i-a prins părul şi a copleşit-o cu îmbrăţisări şi pupici, Oana i-a încredinţat fetiţa lui Marius. Isa s-a bălăcit în mare cu tăticul ei, apoi a făcut castele de nisip cu ajutorul lui. Marius e un tătic model şi pare topit după micuţa sa.

5-actu-foto-2.jpg

Marius şi Isabela au făcut castele de nisip, apoi s-au hârjonit în apa mării
Foto: Blitz

5-actu-foto-3.jpg

Foto: Blitz

 

Oana nu i-a scăpat din ochi, chiar dacă nu s-a ridicat de pe şezlong. Vedeta a purtat un costum de baie întreg, cu imprimeu animal print şi un pareu scurt, în timp ce Marius şi-a expus trupul zvelt şi a ales un şort bleu. Oana Roman şi Marius Elisei s-au confruntat cu probleme de-a lungul timpului, iar la un moment dat divorţul părea iminent. După patru ani de căsnicie sunt tot împreună şi dacă e să ne luăm după pozele făcute de fotoreporterii Click! par fericiţi alături de micuţa lor.

Plajele s-au golit de turişti

 

Sezonul estival s-a terminat, iar plajele sunt tot mai pustii. Şezlongurile au fost strânse, iar turiştii care au vrut să se mai bucure de o ultimă bălăceală şi-au întins cearşafurile pe nisip. Şi restaurantele au fost închise. Majoritatea angajaţilor erau elevi, iar de luni încep şcoala, aşa că patronii s-au văzut nevoiţi să tragă obloanele din lipsă de personal.

Loading...