Oana Roman și Marius Elisei își petrec, din nou, weekend-ul împreună de dragul fiicei lor, Isabela. După ce au petrecut și Paștele împreună, cei doi foști soți au plecat acum din nou în formula de trei într-o mini vacanță, la Poiana Brașov.


De această dată, Oana nu s-a mai ferit și a postat pe Instagram imagini din camera de hotel unde cei trei s-au cazat. Cei trei nu au ales camere separate cum era de așteptat pentru un cuplu divorțat, ci au ales să stea într-un apartament cu două paturi, ca o familie în adevăratul sens al cuvântului. “Ești fericită că te-a adus tati la munte?”, a întrebat-o Oana Roman pe fiica ei, în timp ce prezenta camera în care vor sta în următoarele zile, într-un Instastory.

marius-elisei1.jpg

"Fericită că a invitat-o tati la munte", a scris Oana Roman în dreptul imaginii cu Marius Elisei și Isabela
foto: Instagram

După ultima lor vacanță petrecută împreună de Paște, Oana Roman a ținut însă să precizeze că nu se pune problema unei împăcări între ea și Marius Elisei, ci, pur și simplu, cei doi își petrec vacanțele împreună de dragul fiicei lor, Isabela căreia nu i-au spus încă despre divorț, pentru a o proteja.
Dacă în vacanța din Egipt din urmă cu o lună, Marius a refuzat a refuzat să meargă împreună cu fiica lui și fosta soție, acum acesta și-a schimbat radical atitudinea și vrea să-i facă pe plac cu orice chip fiicei lui Isabela.

oana-roman.jpg

Oana Roman, la munte cu fostul soț
foto: Instagram

Se pare însă că Marius regretă totuși divorțul de Oana sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă într-un mesaj postat chiar zilele trecute pe Instagram, din care reiese că ar fi în depresie. “Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. Am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a scris Marius Elisei, într-un Instastory.

Citește și:

Oana Roman și fostul soț, din nou ca o familie. Cum și-a impresionat Marius Elisei fosta nevastă

Oana Roman este categorică: «Nu m-am împăcat cu Marius în vacanţa de Paşte»

 

 
 
Loading...