Sâmbătă a avut loc ceremonia de creștinare a Bellei Victoria Margot, fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, la o biserică din zona Corbeanca. Evenimentul a fost în atenția tuturor și a acaparat toate site-urile românești de știri.


Printre invitații frumoasei slujbe religioase s-a aflat și Oana Roman, însoțită de soțul ei, Marius Elisei. Cuplul a fost extrem de punctual, fiind printre primii care au ajuns la biserică. Cei doi s-au integrat perfect în imaginea de ansamblu a evenimentului, făcându-și apariția în ținute elegante și potrivit alese. Vedeta și soțul ei au fost extrem de relaxați și păreau în elementul lor, stârnind astfel admirația celor prezenți la slujbă, dar și a urmăritorilor virtuali care au lăudat ținutele acestora. Pe Instagram, Oana a publicat o imagine cu ea de la eveniment, sub care a scris „Azi s-a creștinat Bella Victoria Margot! Am venit să petrecem în cinstea ei!” și tot acolo au reacționat și fanii: „foarte frumos, îmi place cum arăți”, a scris un prieten virtual de-al vedetei.

Prezentatoarea emisiunii online „OanaPunctRoman”, organizată de revista VIVA, a ales o rochie deschisă la culoare, ornamentată cu paiete în culori apropiate nuanței rochiei, dar și negre. Rochia lejeră, de vară, i-a pus în evidență silueta Oanei, având în vedere că vedeta a reușit să slăbească în mod considerabil în ultima perioadă. Oana a decis să își completeze ținuta optând pentru un machiaj de seară și prinzându-și părul într-o coadă de cal. Aceasta și-a asortat rochia cu niște sandale roz cu toc și cu un accesoriu fin purtat pe mână. Soțul ei a decis de asemenea să poarte o ținută lejeră, alcătuită dintr-o cămașă de culoare roz-deschis și clasicii pantaloni negrii de costum. Accesorizând ținuta cu o pereche de ochelari de soare și niste pantofi eleganți ce se asortau cu restul hainelor, acesta a pozat alături de soția sa sub un ornament de botez, ce înfățișa un pom înflorit.

oana_roman_si_marius_elisei.jpg

Oana Roman și Marius Elisei, la botezul fetiței Gabrielei Cristea
Foto: Facebook

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin multe încercări încă de începuturile relației lor, în presă vehiculându-se foarte multe lucruri. În prezent, cei doi au o familie fericită și se bucură împreună de fetița lor. Chiar dacă de-a lungul timpului s-au confruntat cu diverse probleme, cei doi au reușit să rămână împreună. “Da, am și un soț, care a venit când trebuia să vină, nu când mi-am dorit eu. Atunci când a trebuit, atunci s-a întâmplat. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că mi-a dăruit o familie frumoasă și pentru că alături de Marius am facut un copil atât de minunat. Pentru că reușim să avem o familie atât de frumoasă și să facem lucruri împreună. Mai mult, oricat de greu ne-a fost în anumite momente, am reușit să trecem mai departe și să mergem în sus, întotdeauna în sus. Mie lumea nu prea îmi spunea anumite lucruri, pentru că nu prea ascult eu de nimeni, dar, da, la începuturile noastre s-au făcut speculații destul de multe în zona publică. Dar uite că speculațiile acelea au fost complet infirmate de realitatea vieții, până la urmă. Acum, tot ceea ce ne dorim este să fim sănătoși, să fie pace și iubire, că restul le facem pe toate”, a declarat Oana Roman pentru Wowbizz.

 

Loading...