Păzea, iese la atac gaşca lui Borcea! Nu cel mare, ci cel mic. Mic doar în buletin, pentru că la trup s-a făcut pufos ca o gogoaşă şi poate oricând să dea cântarul peste cap. Nici nu e de mirare, din moment ce-şi face veacul doar pe la fast-food. Chiar şi acolo, Patrick Borcea (19 ani) merge însoţit de bodyguard.


Culmea şmecheriei! Să mergi la McDonald’s cu bodyguardul după tine. Patrick Borcea a fost surprins recent de fotoreporterii Click! la un fast-food din Capitală, alături de gaşca sa de prieteni şi de o “gorilă” care-i asigura paza. 

borcica-2-5666115.jpg

borcea, fiu, bodyguard, gasca
E prieten bun cu fiul lui Vasile Turcu
Foto: Blitz

Faptul că-i place mâncărica se poate vedea şi din avion, însă nu ne putem explica rolul bodyguardului acolo. Poate fiul afaceristului se teme să nu fie atacat cu aripioare sau cartofi prăjiţi, sau garda de corp are misiunea de a-i număra îmbucăturile.

borcea-3-151515151.jpg

borcea, fiu, bodyguard, gasca
După ce au mâncat, au plecat la o cafenea, urmăriţi de bodyguard
Foto: Blitz

În orice caz, fiul cel mare al lui Borcea a luat proporţii zdravene şi se pare că şi cei din gaşca lui, cu excepţia fiului lui Vasile Turcu, sunt la fel de “pufoşi”. Este greu de crezut că fiul celui mai “productiv” bărbat din România nu pune preţ pe felul în care arată. 

borcica-4-562662166.jpg

borcea, fiu, bodyguard, gasca
Fiul afaceristului nu iese din casă fără garda de corp
Foto: Blitz

Cristi Borcea (46 de ani), condamnat în dosarul “Transferurilor” la 6 ani şi 4 luni, nu se neglijează nici în puşcărie, iar de-a lungul timpului a reuşit să agaţe femei pe bandă rulantă. Având în vedere că vine vara, iar petrecerile pe litoral se vor ţine lanţ, lui Patrick nu i-ar strica o dietă. 

borcea-541515116699.jpg

borcea, fiu, bodyguard, gasca
Cristi Borcea

 

 

 
 
Loading...