Actorii sunt pregătiţi încă de pe băncile facultăţii pentru orice rol. Olimpia Melinte (32 de ani), interpreta Elizei din „Vlad”, serialul de la PRO TV, a avut de filmat, conform scenariului, scene picante.


Ea ne-a vorbit despre aceste cadre care dau culoare filmului:  „E un personaj pe care a trebuit să-l creez de la zero, pentru că nu are nici o legătură cu mine. E o femeie de afaceri, puternică, ascunde un secret dureros care a făcut-o omul care e, mai puternică. Am ocazia să joc mai multe vârste, la 20 şi la 30 de ani, port o perucă. E un personaj foarte frumos, trece prin multe, are fragilitatea ei”.

o27-vedete-sex.jpg

Scenele de sex între Olimpia Melinte şi Adrian Nartea vor arunca în aer audienţele

Şi tot ea ne-a mai povestit şi despre rolul din „Selfie 1”: “M-am îngrăşat 10 kilograme. Scenele de sex pe care le-am filmat sunt grele, dificile, sunt ca un fel de coregrafie. Este atât de tehnic tot ce se întâmplă, încăt nu ai timp să realizezi. Şi apoi când vezi cum se vede pe marele ecran zici că «wow, chiar a ieşit bine asta». Dar ştiind cum e acolo şi cum te învârţi pe platoul de filmare, stai cu mâna aşa, cu capul aşa, e fix o coregrafie şi nu simţi nimic deosebit”.

 
 
Loading...