Una dintre prezentatoarele Observatorului de la Antena 1 s-a măritat în secret la începutul lunii. Olivia Păunescu (32 de ani) şi iubitul ei, Ştefan G. (52 de ani), au avut parte de un eveniment special, la Starea Civilă din Sectorul 2 București, unde au avut acces doar câțiva apropiați.


Vedeta știrilor a preferat ca totul să se desfășoare în intimitate deplină, iar presa să nu aibă acces. S-ar părea că Olivia Păunescu nu și-a anunțat nici măcar cele mai bune prietene şi nici colegii că urmează să facă pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiţi s-au gândit să petreacă luna de miere în Dubai şi e posibil și ca petrecerea de nuntă să aibă loc tot acolo, într-un decor exotic. Olivia ţine foarte mult ca viața ei de familie să rămână departe de ochii curioșilor, așa că nu a postat pe conturile sociale nici măcar o fotografie cu bărbatul care i-a furat inima.

Ce nu știai despre Olivia Păunescu

- S-a născut la 22 ianuarie 1986, la București;
- Părinții ei sunt Mariana - consilier în Ministerul de Finanțe - ANAF și Ion - inginer specialist în domeniul calității. Mai are o soră - Anda Maria - coordonator comerț internațional cu cereale Cargill;
- A absolvit Academia de Studii Economice, secția Marketing;
- În televiziune a debutat la 16 ani, la TVR 1. A fost balerină la emisiunea “Surprize, surprize”. Apoi, la 20 de ani, în primul an de facultate, a prezentat Știrile PRO TV; Acum prezintă știri în cadrul Observatorului de la Antena 1.
- Pasiunile sale sunt motociclismul și designul vestimentar;  
- Îi place la nebunie ciorba pe care o face mama ei, cu carne prăjită în untură, tăiței de casă și leuștean de la bunici din curte;
- Când vrea să se relaxeze caută materiale, umblă prin magazine și visează cu ochii deschiși;
- Cel mai mult o emoționează mirosurile din Dubai, toate locurile de acolo, desertul și îmbrăcămintea oamenilor.

 
 
Loading...