În luna februarie a acestui an ne-a uimit cu voinţa de a da jos nu mai puţin de 25 de kilograme. Apoi a tras ca un nebun la sală pentru a-şi sculpta trupul şi pentru a scăpa de excesul de piele.


Lino (18 ani), puştiul din Braşov care locuieşte în aceeaşi casă cu Alex Velea şi Antonia, s-a cam lăsat pe tânjeală în ultima vreme, căci fotoreporterii Click! l-au surprins la piscină cu burtică şi "sâni". Ce-i drept, solistul a trecut recent prin focurile examenului de Bacalureat şi a fost mai preocupat de şcoală decât de sală. Zilele trecute, Antonia şi Alex Velea i-au luat pe cei doi puşti pe care cresc ca pe copiii lor, Lino şi Mario Fresh, şi i-au dus la mare, la Costineşti. S-au cazat într-un complex de lux şi s-au dezlănţuit la piscină. În buza bazinului, dezbrăcaţi amândoi la bustul gol, Alex Velea l-a băgat în şedinţă pe Lino şi i-a "vândut" probabil nişte sfaturi preţioase despre fitness şi muşchi.

lino_3.jpg

Lino, Alex Velea, Antonia, ingrasat, sala fitness, slabire, muschi, pectorali, piscina
foto: Mihai Ionescu

Sport şi dietă, secretul unei slăbiri spectaculoase

Lino este din Braşov, are 18 ani, studiază violoncelul şi a fost elev la Liceul "Dinu Lipatti" din Bucureşti. Puştiul vine dintr-o familie înstărită, însă Alex Velea l-a luat sub "aripa-i" protectoare şi l-a lansat în muzică, la casa lui de producţie, “Golden Boy Society”. Până acum au cântat împreună pe scena Sălii Palatului, la concertul din 29 martie 2015, iar Lino a apărut în videoclipul lui Velea, “Băiat rău”, lansat în urmă cu jumătate de an. Lino și Alex Velea şi au lansat împreună un videoclip la piesa “Antonio Banderas”. În urmă cu două luni, Lino a scos melodia "Filme Indiene". Tânărul “înfiat” de Alex Velea şi-a dorit foarte mult o carieră în muzică şi cine era mai potrivit pentru a-l îndruma, dacă nu tatăl lui adoptiv? Cei doi muncesc pentru noi piese în studioul de înregistrări, locuiesc în aceeaşi casă şi s-au concentrat mult şi pe imagine. Puștiul a mers aproape zilnic la sală, a lucrat cu antrenor personal şi a adoptat o dietă personalizată, astfel că a dat jos peste 25 de kilograme.

lino_sala.jpg

Lino, Alex Velea, Antonia, ingrasat, sala fitness, slabire, muschi, pectorali, piscina
La începutul anului, Lino se ducea zilnic la sală
foto: Facebook

“Mi-am propus să slăbesc într-un timp record. Pe lângă faptul că am o dietă strictă, nu mai mănânc după ora 19. Am reușit și datorită sprijinului din partea celor doi artiști și prieteni, Alex Velea și Antonia, cu care locuiesc. Alex mi-a spus dintotdeauna ca nu există «nu pot» și mi-a dat încredere în forțele proprii. Tot el mi-a insuflat dorința de a petrece mult timp la sală, iar Antonia mă învață mereu cum să mănânc sănătos”, ne declara Lino în februarie.

lino_2.jpg

Lino, Alex Velea, Antonia, ingrasat, sala fitness, slabire, muschi, pectorali, piscina
Antonia, Alex Velea şi Lino s-au relaxat la Costineşti

 

 
 
Loading...