Finala naţională Eurovision, eveniment care va avea loc duminică, 25 februarie, la Sala Polivalentă, şi va fi difuzat în direct, de TVR, de la orele 21.00, pare mai degrabă un concurs de frumuseţe. Click! vi le prezintă pe cele mai sexy concurente.


Filipineza Resciebelle Santiago sau (Bella), în vârstă de 29 ani, intră în concurs cu piesa „Auzi cum bate”, alături de trupa Jukebox. Ea şi-a încercat norocul şi la „Românii au talent”, vocea puternică şi show-ul de excepţie calificând-o în finala competiţiei. 

Bella are corp de fotomodel

18_2-col-bela.jpg

Bella (29 de ani) mizează pe melodia „Auzi cum bate”

Frumuşica solistă cu trup de fotomodel a urmat cursuri de canto, şi a început să cânte live în concerte publice şi private din Filipine, Malaezia şi Taiwan, încă  de la vârsta de 15 ani. Ea este o apariţie sexy şi exotică şi are toate şansele să facă o figură frumoasă alături de trupa Jukebox. Primul ei single a fost „Unpredictable”, lansat la începutul anului trecut. 

Bella cântă „Auzi cum bate”

Fely cântă „Bună de iubit”

Dar şi Feli (31 de ani), româncuţa noastră, are un CV impresionant şi ceva experienţă la concursurile muzicale, fiind, de departe, cea mai frumoasă solistă care va urca mâine pe scena Sălii Polivalente.

Ea vine în competiţie cu melodia „Bună de iubit”, ce se regăseşte pe albumul lansat la finalul anului trecut, „Eu sunt Feli”. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

Cristina Caramarcu s-a remarcat la „Vocea României”

18_2-col-humans.jpg

Cristina Caramarcu (33 de ani) va cânta ”Goodbye”

 

Şi Cristina Caramarcu (33 ani), solista trupei The HUMANS, este o adevărată apariţie care-ţi taie respiraţia. Ea concurează mâine cu melodia “Goodbye”. 

Dacă în copilărie, mama ei o punea să cânte  în faţa poştaşului, iată că, în 2012, Cristina Caramarcu impresiona juraţii la „Vocea României” (PRO TV).

Cristina Caramarcu: „Goodbeye”

Xandra cântă „Try”

18_2-col-xandra.jpg

Xandra ( 22 de ani) intră în concurs cu piesa”Try”

 

Lista cântăreţelor aflate în compeţiei continuă cu Xandra sau Alexandra Sipoş (22 ani), care mizează pe piesa “Try”. 

Solista, care în 2012 a câştigat două premii la Festivalul Mamaia, revine cu forţe proaspete la acest concurs şi speră ca, de această dată, să fie desemnată câştigătoare. Ea se visează deja în marea finală din Portugalia, care va avea loc în perioada 10-12 mai, la Lisabona. 

Şi ei visează la marele premiu

18_1-col-traistariu.jpg

Mihai Trăistariu

 

În finala de mâine vor participa 15 finalişti, printre ei aflându-se şi două nume grele din muzica românească, Mihai Trăistariu, cu piesa „Heaven” şi Rafael, cu piesa „We Are One”.

 

Mihai se află la cea de-a 11-a participare în finala naţională, dar are în palmares şi un loc 4 la marea finală a concursului din 2006, cu piesa „Tornero”.

Iată și ceilalți finaliști

 • Rafael & Friends - „We Are One“

 • MIHAI - „Heaven”

 • Erminio Sinni & Titziana Camelin - „All The Love Away“

 • Vyros - „La La La”

 • Eduard Santha - „Me Som Romales”

 • TIRI - „Deșert de sentimente”

 • Teodora Dinu - „Fly”

 • Echoes - „Mirror”

 • Dora Gaitanovici - „Fără tine”

 • Claudia Andas - „The One” 

 • Alexia & Matei - „Walking On Water”

 
 
Loading...