Prin momente grele a trecut Paula Chirilă anul trecut, când a ajuns la cârma emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” (Antena 1), înlocuind-o pe Mirela Boureanu Vaida, titulara show-ului. Fanii celei din urmă i-au făcut Paulei viaţa un calvar.


Prezentă vineri seara (27 octombrie) la un eveniment monden, mai precis la lansarea clinicii de înfrumuseţare care îi aparţine Geaninei Ilieş, fosta ştiristă de la Antena 1, Paula Chirilă (42 de ani) şi-a deschis sufletul şi ne-a vorbit despre marele ei of. Actriţa s-a remontat acum, însă a uitat greu jignirile şi ameninţările care I s-au adus vara trecută, când a preluat emisiunea "Mireasa pentru fiul meu”. “Eu am ajuns să prezint emisiunea pentru că Mirela a trebuit să nască. Nu am nimic cu ea, e și normal ca publicul să o ceară, pentru că se obișnuise cu ea. A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine, am plâns foarte mult în pernă, pentru că nu aveam susținerea telespectatorilor. Am făcut tot posibilul să le fiu pe plac, trăiam pentru ei, mai puțin pentru mine”, a declarat, pentru Click!, Paula Chirilă. Toate nemulțumirile au venit de la fanii emisiunii, nu de la șefii Antenei 1.

img-20171029-wa0042.jpg

Paula Chirila, Mireasa pentru fiul meu, Mirela Boureanu Vaida, scandal, jigniri, amenintari
Paula Chirilă (dreapta), alături de Geanina Ilieş
foto: ErgoSlim

Aceştia au mers până acolo încât au iniţiat o petiţie online, în care precizau că nu și-o doresc pe Paula drept ca prezentatoare la emisiune. "Nu e ea pentru această emisiune. Faceți ceva că o să piardă din audiență". "Paula Chirilă este paralelă cu această emisiune, este o persoană părtinitoare cu anumiți concurenți, jignește concurenții, este foarte infatuată și se crede net superioară, într-un cuvânt NU este potrivită pentru această emisiune", au fost doar două dintre mesajele care au întristat-o pe Paula. Ce a ajutat-o însă pe Paula să treacă mai uşor peste acea perioadă a fost dragostea familiei. “Sunt tare mândră de fetiţa mea, Carla. Încerc să o educ și să o învăț să devină o femeie cu picioarele pe pământ. Sunt deschisă cu ea, nu mă ascund cu nimic. Mă bucur să văd că toată strădania mea dă roade, uiar ea se dezvoltă frumos”, a spus Paula pentru Click!

paula_chirila.jpg

Paula Chirila, Mireasa pentru fiul meu, Mirela Boureanu Vaida, scandal, jigniri, amenintari
Paula şi fiica ei, Carla
foto: Antena 1
Loading...