Focosa Ruby (29 de ani), poreclită Rubina, a reuşit să îmbine perfect cele două mari pasiuni ale ei: tatuajele şi animalele. Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă în buletin, şi-a făcut recent cel de-al 17-lea tatuaj, într-o zonă extrem de sensibilă: între sâni.


Ruby a suportat cu stoicism ca artistul tatuator să-i deseneze cu cerneală capul unui tigru, care simbolizează, de fapt, portretul motanului tigrat Ghiţă, una dintre pisicile vedetei.

“Am acasă trei căţei şi trei pisici. Pe căţei îi cheamă: Diego, Alfiţa şi Fetiţa, iar pe pisici: Ghiţă, Puricel şi… Ghiţă (râde)”, ne spunea solista, în urmă cu doar câteva luni. 

Tigrul nu este singurul animal de pe corpul superb al solistei. Astfel, Ruby a ajuns să aibă 17 desene pe corp: numărul 15, care are legătură cu o fostă relaţie, o inimă pe care scrie „mamaia”, dedicată bunicii ei, o rândunică, pentru că stătea pe strada Rândunelelor în Medgidia, un pui de maimuţă, flori de hibiscus, două fundiţe pe picioare, dar şi o insulă cu şezlonguri şi palmieri pe fese şi coapse. Recent, solista a mai găsit loc pe piele pentru al 17-lea desen, tigrul din decolteu. 

Așa arată acum decolteul solistei

ruby pisica tatuaj

 
 
Loading...