Ceea ce au aşteptat cu sufletul la gură luni întregi, iată că s-a întâmplat de 1 mai. Cristi Borcea a fost eliberat pentru 24 de ore şi a putut să-şi boteze cel de-al şaptelea moştenitor, pe micuţul Milan Cristian.


Condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, pentru Cristi Borcea (47 de ani) ultimul an nu a fost deloc uşor, întrucât a pierdut momente extrem de importante, precum: naşterea celui de-al şaptelea fiu Cristian Milan, primii lui paşi sau primul ”tata”. Nu a vrut însă să rateze creştinarea micuţului, aşa că milionarul a stabilit împreună cu iubita sa, Valentina Pelinel (35 de ani), ca aceasta să aibă loc cu ocazia primei permisii. Iată că, după aproape 11 luni de aşteptare cu sufletul la gură, conducerea Penitenciarului Jilava i-a acordat fostului boss dinamovist 24 de ore de libertate. Dar cum Borcea nu e la prima experienţă de acest gen, el botezând-o şi pe micuţa Gloria (fiica pe care o are cu Alina) tot într-o permisie de 24 de ore, afaceristul a ştiut care e mersul lucrurilor.

Luni, la orele prânzului acesta a ajuns la reşedinţa din Pipera, unde pregătirile de botez erau în toi. Totul s-a desfăşurat contracronometru, aşa că întâi de toate, Borcea şi-a strâns la piept odorul, şi-a sărutat iubita, apoi s-au îmbrăcat cu toţii în haine de sărbătoare. Evident, de ţinute s-a ocupat stilistul personal al afaceristului, şi anume Mircea Bărbulescu, astfel că familia s-a sincronizat perfect în nuanţe de albastru. Cei trei arătau ca după revistele de modă: Pelinel a purtat o rochiţă Valentino, bleu, şi sandale cu barete subţiri, Cristi un costum bleumarin, cu batistă orange la rever, iar băieţelul lor a fost precum un cavaler. 

nasha677.jpg

Milan a fost botezat de Alexandra Mihai, cea mai bună prietenă a Valentinei

 

Ceremonia a avut loc la o bisericuţă din Pipera, iar Borcea a plătit şase bodyguarzi care să-i protejeze familia şi să nu-i deranjeze în timpul slujbei la care a fost prezent, evident, şi Gigi Becali. Doi preoţi au oficiat creştinarea şi, până să fie băgat în cristelniţă, micuţul Milan nu s-a dezlipit de tatăl său. ”Având în vedere că Milan l-a văzut pe tatăl său de câteva ori, a fost un şoc pentru Valentina să-l vadă atât de ataşat. Efectiv, a uitat de mami şi s-a lipit de Cristi. A stat în braţele lui, l-a mângâiat, l-a pupat şi i-a spus încontinuu «tata». Valentina nu s-a putut abţine, i-au dat lacrimile”, a povestit o sursă din preajma familiei. 

pelinel8787.jpg

Petrecerea de botez a avut loc la reședinţa familiei Borcea din Pipera

 

După acest moment unic, cei doi părinţi, împreună cu noul creştinat, naşa Alexandra Mihai, dar şi familiile lor s-au îndreptat spre reşedinţa Borcea. Acolo, extrem de discret, s-a desfăşurat petrecerea la care au avut acces maximum 30 de persoane: familia, rudele şi câţiva prieteni. S-au desfătat cu berbecuţi la proţap, şampanie, candy bar şi tort. 

După aproape trei ore, invitaţii s-au retras şi au lăsat familia să se bucure de prezenţa lui tati. Pentru Borcea fiecare secundă petrecută cu Milan şi cu Valentina a fost extrem de importantă, aşa că nu a închis un ochi toată noaptea. ”Valentina a spus că ziua de luni a fost ca un vis. Pentru prima dată au fost împreună, toţi trei. Au fost fericiţi, iar dimineaţa, când Cristi a trebuit să plece, i-a spus că o iubeşte enorm. Despărţirea a fost grea şi s-a lăsat cu multe lacrimi”, au mai povestit aceleaşi surse pentru Click! 

Omul de afaceri arată mai bine decât în martie 2014, când a fost închis

penite67.jpg

Milionarul a fost super-șic la intrarea în penitenciar
Foto: Mihai Ionescu

 

Cristi Borcea este dovada vie a zicalei ”ce nu te omoară te face mai puternic”. Fostul acționar de la Dinamo este închis de mai bine de trei ani, dar, culmea, regimul din penitenciar pare că-i priește! Și a dovedit asta la cea mai recentă apariție în public:  în timpul permisiei de 24 de ore pe care a avut-o. Borcea a șocat pe toată lumea cu look-ul său și i-a făcut pe cei prezenți la botezul fiului Milan să exclame că a întinerit în închisoare! Omul de afaceri a apărut cu un fizic de invidiat, mult mai slab decât era în perioada de libertate, fără cearcăne, fără riduri, cu tenul perfect, cu sprâncenele pensate și, probabil special pentru evenimentul la care a participat, cu părul proaspăt vopsit. 

 
 
Loading...