La scurt timp după ce s-a despărțit de Mădălina Ghenea, Philipp Plein apare în public și pe rețelele de socializare tot mai des în compania noii sale iubite, Andreea Sasu. În plus, cei doi par să se gândească serios în a avansa relația la un alt nivel.


Într-una dintre imaginile publicate pe contul său de Instagram, Philipp Plein (38 de ani) apare alături de Andreea Sasu, în timp ce aceasta a ținut să surprindă inelul foarte scump pe care i l-a oferit designerul.

philipp.jpg

philipp plein andreea sasu
Andreea Sasu, afișându-și inelul oferit de Philipp Plein
Foto Instagram

În presa tabloidă circula zvonul potrivit căruia, Mădălina Ghenea și Philipp erau atât de îndrăgostiți încât chiar ar fi avut planuri de căsătorie. Acest vis pare că s-a spulberat odată cu despărțirea celor doi, dar imaginea publicată pe Internet certifică faptul că șansa i-ar fi oferită Andreei Sasu.

philipp_2.jpg

philipp plein andreea sasu
Philipp Plein pare că a uitat-o complet pe Mădălina Ghenea
Foto Instagram

Aceasta din urmă nu pare să aibă o reputație prea bună în ochii foștilor ei iubiți. Înainte de a-l cunoaște pe Philipp, Andreea a avut o relație de doi ani cu italianul Gerardo Scarpone. Inițial, ea i-a fost o simplă angajată, pe care Gerardo a răsplătit-o cu un loc de muncă și cu contracte cu anumiți designeri celebri, printre care și Philipp Plein. Când Andreea s-a despărțit de Gerardo, se pare că a dispărut din casa lui cu mai multe ceasuri, bijuterii și o mare sumă de bani.

Acum, frumoasa brunetă se simte bine că a luat locul Mădălinei Ghenea și se lăfăie în luxul oferit de designerul german. 

 
 
Loading...