A părăsit micul ecran în preajma Crăciunului, după nouă ani în car a făcut parte din familia Observatorului de la Antena 1. Fata de la Meteo a decis să se dedice proiectelor personale, iar cel mai important dintre ele, acela de a deveni mamă, pare a i se îndeplini de minune în doar câteva luni. Cu puțin timp înainte de a-și lua rămas bun de la telespectatori, chiar de Moș Nicolae, blondina aflase că este gravidă.


Anamaria Stancu, soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project, a dat vestea cea mare: este însărcinată. Frumoasa blondă și solistul sunt în al nouălea cer și au cel mai bun motiv: în viața lor va apărea curând o minune de fetiță, rodul iubirii lor de 12 ani. În urmă cu câteva zile, cei doi au făcut marea veste într-un mod cu totul inedit și amuzant, cu o imagine în care Tudor ține în mână un pistol de jucărie, pregătit pentru înfruntarea tuturor pretendenților fiicei sale.

"Nu mă pricep deloc sa fac anunțuri importante, în consecință, vă spun cât se poate de direct c-o s-avem o fată. Eu unu' m-am pregătit corespunzător după cum se și vede-n poză... Deocamdată, accesoriu' asta mic și negru' e de plastic și e de la recuzită, da' nu vă bazați pe asta, că nu rămâne așa...", a scris Tudor pe Facebook.

ana_tudor.jpg

ana tudor
Ana și Tudor s-au căsătorit în 2015
Foto: arhivă personală

 

În luna august, Anamaria va deveni mamă, iar numele îl are deja pregătit: Ilinca, așa cum și-a dorit de multă vreme. A rămas însărcinată când nu se aștepta, dar bucuria nu poate fi măsurată. Fosta știristă își mai dorește și un băiat, dar Tudor se declară veșnic îndrăgostit de faptul că va ține în brațe o fetiță.

 
 
Loading...