La vârsta de 44 de ani, prezentatoarea emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” (Antena Stars), trăiește pentru a doua oară experiența maternității.


Gabriela Cristea are acasă o fiică de 1 an, Victoria, iar acum este însărcinată din nou în aproape șase luni, urmând să devină tot mamă de fetiță. Deși la prima sarcină s-a chinuit zece ani cu tratamente de fertilizare, iată că de data aceasta totul a venit natural și pe ”nepusă masă”.

 

Gabriela este extrem de fericită și s-a pozat mândră cu burtica ei, zilele trecute, la aniversarea nașei Cristina Șișcanu. Ea s-a îngrășat cinci kilograme, însă susține că nu aspectul fizic e important, ci sănătatea bebelușei. Gabi și Tavi Clonda vor deveni părinți mai devreme. Nu la 40 de săptămâni, cum este normal, ci la 38 de săptămâni, întrucât medicii se tem ca nu cumva sarcina să-i afecteze prima operație de cezariană. 

Și Flavia Mihășan, de la Neatza, e însărcinată?

12_flavia.jpg

Flavia a declarat adesea că-și dorește copii

 

Colega veselă a celebrilor prezentatori Răzvan Simion și Dani Oțil, de la matinalul Antenei 1, se pregătește și ea de schimbat scutece, susțin apropiații săi. De câteva luni, Flavia Mihășan, în vârstă de 32 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan, de profesie dansator, fost concurent la ”Românii au talent”. Cei doi s-au cunoscut  pe platourile de filmare ale musicalului ”Mamma mia” în care joacă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pentru că s-au înțeles perfect, Flavia și Marius s-au mutat deja împreună și iată că s-ar putea să devină părinți. Se pare că sarcina se află în fază incipientă, iar frumoasa blondină de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” ar putea deveni mămică în 2019. 

 
 
Loading...