Văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, va fi pomenit sâmbătă, 11 ianuarie, la Biserica Costească din Chitila, unde a avut loc și slujba de înmormântare pentru el și regretata artistă.


După ceremonie, se va merge la cimitir, apoi la un restaurant. Evenimentul este organizat tot de Viviana, iubita lui Cornel, cea care a plătit și costurile legate de aducerea lui Galeș din Spania, dar și înmormântarea și parastasul. Cornel Galeș s-a stins la 60 de ani într-un accident de mașină în Spania, pe 30 noiembrie 2019, la doi ani și opt luni de la moartea soției lui, Ileana Ciuculete. Cântăreața a încetat din viață pe 14 martie 2017, fix când împlinea 25 de ani de căsnicie. La parastasul lui Galeș va participa și Doina Belu, cea care urma să le fie nașă lui și Ilenei la reînnoirea jurămintelor.

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete s-au iubit mai bine de două decenii și au reușit să treacă împreună peste toate greutățile. A fost o „dragoste cu năbădăi”, așa cum chiar ei au declarat cu ani în urmă. De fiecare dată când au avut probleme, s-au dus la duhovnic să se sfătuiască. 

Cei doi s-au cunoscut înainte de 1989 într-un taxi şi, de atunci, au rămas împreună timp de 25 de ani. A fost dragote la prima vedere, potrivit Ilenei Ciuculete. Când s-au cunoscut, Cornel Galeș era taximetrist, iar un coleg l-a rugat să meargă în locul lui la Ileana Ciuculete. S-au îndrăgostit pe loc, iar povestea lor a durat zeci de ani.

„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aș vrea să mă mărit, dar daca are o familie frumoasă și este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, a declarat Ileana Ciuculete cu ani în urmă. Cei doi s-au căsătorit, iar, peste ani, cuplul a rămas la fel de solid, ca la început.

 
 
Loading...