Ionuţ Petrescu (40 ani) trece prin momente dureroase. Mama lui, Florica, femeia care i-a gătit ani la rând celebrului solist, s-a stins din viaţă în urmă cu 3 zile. Ea nu a reuşit nici în ultima clipă de viaţă să îi spună dacă Ion Dolănescu era tatăl lui, aşa cum lumea vorbea pe la colţuri.


Presupusul fiul al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, nu va afla niciodată cu adevărat dacă este sau nu băiatul celebrului artist de muzică populară. Mama lui Ionuţ Petrescu s-a stins din viaţă pe 5 noiembrie, tot în urma unui infarct, fiind înmormântată pe 6 noiembrie, în comuna Siliştea (Jud. Teleorman). Femeia a fost găsită fără suflare, pe podea, cu telefonul lângă ea, chiar de către sora acesteia.

14-flori.jpg

Florica Petrescu a murit la 70 de ani, în urma unui infarct. A fost găsită de sora ei, prăbuşită pe podea

 

Tanti Flori a fost bucătăreasa lui Ion Dolănescu, aceasta răsfăţându-l pe solist cu bunătăţi, vreme de 34 de ani: ”Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975 acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt. Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”, a mărturisit pentru Click!

14-2.jpg

Ion Dolănescu şi Florica, la petrecerile de pomină

 

Ionuţ Petrescu: ”Am înmormântat-o în Siliştea, Teleorman, cu ce am avut şi eu. N-am avut nici un fel de ajutor, de la nimeni. Eu nu mai am serviciu. Sper să găsesc ceva. Am rămas singur pe lume şi fără mamă, şi fără tată!”, ne-a mai spus acesta, cu ochii în lacrimi. Din dragoste pentru Ion Dolănescu, Ionuţ Petrescu a înregistrat două melodii ale acestuia, printre care şi ”M-am născut între Carpaţi”, el susţinând recitaluri la evenimente. Ionuţ Petrescu este căsătorit şi are o fetiţă superbă Larisa, în vârstă de 7 ani. 

 

Loading...