Valentina Pelinel (38 de ani) a publicat prima imagine în care apar gemenele care își sărbătoresc onomastica de Sfânta Mărie. Micuțele au șapte luni și au venit pe lume în luna martie a acestui an. Tatăl lor, Cristi Borcea, se află după gratii, având de executat cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.


Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc de mai bine de cinci ani. S-au cununat religios anul trecut, în Ungaria, și au împreună trei copii: un băiețel pe nume Milan (3 ani) și două fetițe, care au venit pe lume pe 1 martie și care vor fi botezate Indira Maria și Rania Maria. Cu ocazia sărbătorii Sfânta Maria, vedeta a publicat o imagine în care apare alături de gemene și de frățiorul lor. În fotografia de familie, toți patru sunt îmbrăcați în culorile alb și albastru. Micuțele sunt îmbrăcate la fel, în rochițe de blugi și cămășuțe albe. Pe cap, Valentina le-a pus gemenelor o bentiță albă. 

„La mulți ani tuturor celor ce poartă acest nume sfânt și astăzi își sărbătoresc ziua de nume”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram. 

Valentina Pelinel este o femeie norocoasă. Blondina și-a recuperat silueta, la doar șapte luni după nașterea gemenelor. Ea a revenit la corpul pe care îl avea înainte, datorită sportului și a unei diete sănătoase.

gemene-valentina-pelinel.jpg

Valentina Pelinel și copiii
Valentina Pelinel a publicat primele imagini cu gemenele ei
Foto: Instagram

Cristi Borcea are nouă copii

Fostul boss de la Dinamo are nouă copii cu patru femei diferite. În afara celor trei pe care îi are cu Valentina Pelinel, omul de afaceri mai are șase moștenitori. Cristi Borcea a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, alături de care are trei copii: Patrick (21 de ani) și gemenii Melissa și Angelo (16 ani). A divorțat de Mihaela Borcea pentru Alina Vidican, care i-a dăruit doi copii, George Alexandru (7 ani) și Gloria (4 ani). Fostul acționar de la Dinamo mai are un moștenitor cu avocata Dana Voiculescu. Este vorba despre o fetiță, Adreina Carolyn Christine (11 ani), căreia Borcea îi plătește o pensie alimentară de 1.500 de euro pe lună.

 

Citește și

Valentina Pelinel şi-a recuperat silueta după nașterea gemenelor

Unde am surprins-o pe Valentina Pelinel după nașterea gemenelor. Soția lui Borcea a slăbit uimitor

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 
 
Loading...