Pe internet circulă un filmuleț cu fostul deputat, în timp ce așteaptă să fie audiat de către polițiști. Cristian Boureanu execută niște mișcări ciudate, filmate de un martor, care îl arată cum se ”încălzește” psihic pentru o posibilă confruntare.


A apărut prima înregistrare cu Boureanu în arest! Fostul politician a fost arestat preventiv pe 10 iunie, fiind acuzat de ultraj, după ce a lovit cu genunchiul în zona inghinală un polițist de la Brigada Rutieră, iar pe altul l-a lovit cu portiera în mână.

 

Cristian Boureanu a cerut, miercuri seară, să fie dus din arestul central la un spital după ce a acuzat dureri de cap, fostul deputat fiind transportat la Spitalul Floreasca unde i s-au făcut investigaţii medicale, el urmând să se întoarcă în arest, potrivit medicului Bogdan Opriţa. 

Cristian Boureanu a spus că îl doare capul şi a solicitat să fie transportat din arest la un spital, el fiind transportat miercuri seară la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost supus mai multor investigaţii medicale.

"A venit în cursul nopţii trecute, a acuzat dureri de cap. A venit să îl vadă acelaşi neurochirurg şi să facă investigaţiile pe care le-a făcut de control. Le-a făcut şi acum se întoarce în arest", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Fratele lui Cristian Boreanu, care l-a vizitat în arestul Poliţiei Capitalei, a declarat că acesta are probleme cu dantura şi lovituri la ochi şi cap.

Înainte de a fi dus la spital, Boureanu a mai trecut printr-o tură de audieri. În acest context a fost surprins din nou într-o înregistrare care îl arată gesticulând într-un mod ciudat, ca și cum se pregătește de o nouă confruntare, fizică sau psihică.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: