Radu Vâlcan este un tătic care are multe de spus, deaorece este foarte implicat și devotat creșterii copilului pe care acesta îl are cu Adela Popescu.


Actorul a mărturisit că nu ar mai vedea viața fără un copil și că cei doi își împart treburile în așa fel încât fiul lor să aibă parte de toată atenția necesară. 

Radu Vâlcan a declarat că își mai dorește un copil, sau poate mai mulți. 

„Ce îi aduce Moş Crăciun, foarte multă iubire și liniște, dragoste imensă şi asta ne bucură foarte tare. Îi vedem reacţiile în fiecare zi şi ne bucurăm foarte mult. Este un copil extraordinar, suntem fericiţi. A început să vorbească. Am devenit amândoi mult mai responsabili, totul este mult mai frumos deja.

Nu-mi imaginez viaţa fără copil, fără copii pentru că vrem să continuăm. Mai vrem un frăţior sau o surioară pentru Alexandru. Este o altă etapă din viaţa noastră şi din viaţa oricărui părinte.Ne facem programul în jurul lui. Avem grijă și de noi, este foarte important să menții acea flacără într-o relație”, a declarat Radu Vâlcan pentru Antena Stars

Acesta a mărturisit că în anul care urmează își mai dorește un copil și sănătate.

„Da, gemeni sau tripleţi. Să fim linistiţi, să fim sănătoşi, în primul rând. Îmi doresc pentru toată lumea cu care intru în contact, mă bucur foarte tare să văd zâmbete”, a continuat el.

Loading...