Trăiește de 10 ani în Dubai și nu a uitat că este româncă. Atunci când se gândește la țara natală, Ramonei Gabor (31 ani) îi vin în minte tot felul de bunătăți, pentru că pe lângă bucătăria franțuzească și cea japoneză, pe care le adoră, nu poate să nu se gândească la minunatele ciorbe românești. Și pentru că nu le găsește deloc în Dubai, și le gătește singură.


“De acasă îmi lipsesc multe, pentru că țara mea va fi România pentru totdeauna și îmi lipsesc, din punct de vedere al mâncării, în primul rând ciorbele, pe care aici, în Dubai, nu le găsesc, dar mi le fac eu acasă. Ciorba mea preferată este cea de perișoare din piept de curcan sau de pui,  cu multe legume. Îmi lipsește familia, sora mea și copiii ei, nepoții mei. Îmi lipsesc foarte mult natura și aerul proaspăt de Europa, care nu o să fie niciodată în Dubai. Da, gătesc românește aici, nu pentru iubitul meu. Gătesc pentru mine, pentru prietenii mei. Îmi place să gătesc românește și o fac cu mare drag de fiecare dată. Cred că 90% dintre rețetele mele sunt doar românești, dacă vreau orice altă bucătărie atunci găsesc aici, a povestit pentru Click! Ramona Gabor, care se gândește că ar putea ajunge în luna decembrie în România, la ea acasă.

ramonagaborpchoyszqdwxo00.jpg

Ramona Gabor, în ședința foto pentru parfumurile lansate
foto: Instagram

De 6 ani nu a mai ajuns în România de Crăciun

“Să fiu sinceră, cred că de vreo 6 ani nu am mai ajuns în decembrie acasă. Însă poate de data aceasta trebuie să ajung în Europa, pentru că lucrez la a-mi plasa produsele, deci s-ar putea să ajung anul acesta din nou acasă!”, a mai completat Ramona, care și-a lansat în luna noiembrie o linie de parfumuri în Dubai, iar principalul său vis este să dezvolte afacerea Gabor Prive. 

“Sărbătorile de iarnă de obicei mă prind în Dubai, iar de Crăciun merg cu prietenii mei cei mai buni la un brunch de Crăciun, cu curcan, și tot felul de retețe tradiționale, de peste tot din lume. Aceste bufeturi de Crăciun sunt foarte bogate, cu absolut orice, practic nu lipsește nimic de pe masă de Crăciun, decât porcul. Îmi place să ofer cadouri și să fac pe Moș Crăciun. Este una dintre activitățile mele preferate, îmi place să alerg după cadouri, să le aleg cu grijă, să le dăruiesc și să îi surprind pe cei dragi”, a mai spus vedeta.

Citește și:

INTERVIU Ramona Gabor, despre viața în Dubai și afacerile de succces: «Am vrut să fac un parfum care să-mi amintească de mama»

Uite ce viață de huzur duce Ramona Gabor! Stă în lux și iese numai la evenimente cu ștaif

 
 
Loading...